SENEST SET
FAVORITTER

Fragtrupvej 22, 9640 Farsø

Farsø Pavacenter A/S - driv erhverv fra privaten

4.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7020 XX XX Se nummer
E-mail xx@mailreal.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 906001620Type : Andre typer

Landbrugsejendom med 12,28 HA jordtilliggende og bestående virksomhed sælges

Naturskønt beliggende landbrugsejendom, hvor nuværende ejer kombinerer egen privat bopæl med drift af selvstændig virksomhed, der beskæftiger sig med undervognsbehandling indenfor Pava-kæden.

Det er således såvel landbrugsejendommen beliggende Fragtrupvej 22, Fragtrup, 9640 Farsø, som den bestående virksomhed Farsø Pavacenter A/S inklusive bolig og værkstedsbygninger. Dette er altså ejendommen for dig, der går og drømmer om at blive selvstændig og leder efter en sund og veldrevet virksomhed, der kan overtages i kombination med en rigtig god og opdateret bolig samt tidssvarende værkstedsbygninger for virksomheden.

Bolig - landbrugsejendom
Præsentabelt og opdateret stuehus med hele 198 boligm2 og kan således rumme den store famile. Består blandt andet af 6 værelser, moderne køkken-/alrum, 2 badeværelser samt rummelig opholdsstue. Det rummelige stuehus fremtræder i god og moderniseret stand overalt. Huset er godt placeret på grunden og ligger i harmonisk tilknytning til drifts- og værkstedsbygnigningerne. Til boligen er der god have og gode parkeringsforhold.

Erhverv
Erhverv drives fra de opdaterede drifts- og værkstedsbygninger på ejendommen, hvor der naturligvis er tilladelse til at drive virksomhed fra. Bygningerne består primært af stålbuebygninger med eternittag. Ifølge BBR udgør erhvervsarealet på ejendommen i alt 1019 m2. Der er naturligvis de fornødne miljøtilladelser til den nuværende anvendelse af bygningerne.

Virksomheden
Den bestående virksomhed Farsø Pavacenter A/S, der er en del af den udbudte ejendom, er en veldrevet og velrenommeret virksomheden indenfor undervognsbehandling af køretøjer. Man overtager som et led i virksomhedsoverdragelsen kundekartotek, driftsmateriel, varelager og goodwill. For den seriøse køber vil der være mulighed for at få indblik i driftstal historisk. Til virksomheden medfølger iøvrigt en ophuggertilladdelse.

Landbrugsejendom
Ejendommens landbrugsjord, der omfatter ca. 9,8 HA støtteberettiget jord, er bortforpagtet til lokal landmand. Ejendommen kan eventuelt overtages uden landbrugsjorden til en reduceret pris.

Er du interesseret i at vide mere om denne spændende mulighed for at erhverve dig en bestående virksomhed i kombination med en god bolig og landbrugsejendom? Kontakt ejendomsmægleren for yderligere oplysninger og aftale om fremvisning.

Økonomi

Pris i kr.
4.995.000,-
Pris pr. m² kr.
4.104,-
Årlige driftsudgifter kr.
8.073,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
7,-

Lokalet

Etage areal
1217 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
122816 m²

Faciliteter

Opholdsstue
Parkeringsforhold
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere