SENEST SET
FAVORITTER

Ovenskovvej 18, 9640 Farsø

Drømmer du om at drive et Bed and Breakfast, institution ell

2.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 70202 XX XX Se nummer
E-mail xx@mailreal.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 46600754BType : Andre typer

BEMÆRK denne ejendom sælges for Vesthimmerland Kommune og udbydes i henhold til "Lov om kommunernes styrelse §68" & "BEK. nr. 7

Denne spændende ejendom er nu til salg og der har indtil nu været produktionsskole med både køkken, kreativ, auto & metal/service linie. Desuden er der også staldbygninger hvor en af dem er en nyere dybstrøelse stald. Ejendommen rummer utrolig mange faciliteter og der er tale om en hel unik mulighed for at erhverve sig sådan en størrelse. Ejendommen ligger tilmed naturskønt tæt på fjorden og Hvalpsund hvor der er indkøb, flere gode spisesteder, lystbådehavn og færgeleje.

Stuehuset i stueetagen er opdelt til værelser og fælles baderum og på 1. sal er der indrettet forstander lejlighed samt en mindre lejlighed/kontor. Rummene fordeler sig således; Vindfang som forbinder kantinen og stuehuset. Kantinen har et køkken på omkring 80 kvm. I stuehuset er der 12 værelser, 4 baderum, 2 bryggers, 2 trappeopgange, og 2 entre. Stuehuset er nemt at dele op i 2 evt. 1. salen er indrettet med en tidligere forstander lejlighed hvor der er køkken, stue, bad, 2 værelser. Den anden lejlighed på 1. sal har opgang længere henne i stuehuset og er indrettet med tekøkken, stue. Kopirum, kontor, badeværelse og værelser.

Staldbygningen er indrettet med omklædningsrum og toiletter inden den slår over i alm staldbyging med hestestald, lade og dybstøelse stald. Udvendig er der en tom gyllebeholder. Fyrrum med stokerfyr. Den anden længe er der indrettet værksted/tekstil rum med toiletfacililteter. 1. sal indrettet til undervisningslokale. Desuden endnu et depotrum og teknikrum. I 2 særskilte bygninger er der henholdvis smedeværksted og autoværksted.

Vil du se mere? Bestil en fremvisning allerede i dag på tlf. 70 20 25 11.


BEMÆRK denne ejendom sælges for Vesthimmerland Kommune og udbydes i henhold til "Lov om kommunernes styrelse §68" & "BEK. nr. 799 af 24/06/2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme."

Forslag til anvendelse

Autoværksted
Institution
Bed and breakfast
Breakfast
Spisested
Værksted
+Mere

Økonomi

Pris i kr.
2.000.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
42.061,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
17,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
2544 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
26244 m²

Faciliteter

Bad
Depotrum
Fyrrum
Vindfang
Kopirum
Tekøkken
Omklædningsrum
Toiletter
Tekøkken
Køkken
Bad
Værksted
Depotrum
+Mere

Teknik

Teknikrum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK