SENEST SET
FAVORITTER

Bulbjergvej 25, 7741 Frøstrup

Feriecenter med lille bolig i flot natur ved Lild og Thorup

1.350.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Ulrich Hjort Hansen
Telefon +45 5115 XX XX Se nummer
E-mail xx@landogbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 101837-1KopiType : Andre typer

Tæt på Danmarks eneste fuglefjeld Bulbjerg Knude

Tæt på Danmarks eneste fuglefjeld Bulbjerg Knude (udover Bornholm) ligger Bulbjerghus som er en velfungerende lejrskole i god stand med bolig og erhverv, placeret i typisk nordjysk landskab med lyngbakker, klitplantager og vesterhavet som den helt store nabo.

Bulbjerghus kan bruges til mange typer arrangementer fra alm. lejrskole til private familiesammenkomster, firmaevents, foreningsarrangementer, kursusaktivitet, yoga-retreate og meget meget andet. Der er ca. 50 sovepladser samt 4 tilstødende hytter gemt på grunden med yderligere 15-20 sengepladser.
Der er gode fællesfaciliteter med spisesal til 60 personer med tilhørende køkkenfaciliteter, 7 toiletter og 4 brusebade og ét stort grupperum/fællesrum på 1. sal med balkon og god stemning.

Til ejendommen hører også en mindre bolig på 50 m2 som kan give ejer eller forpagter mulighed for privatliv eller det kan evt. være overnatningssted for gruppe med særlige sociale eller psykiske udfordringer.
Endvidere findes der et udhus på 52 m2.

Ejendommen sælges med alt inventar, herunder køkkenudstyr, møbler mv. og er således "køreklar" for nye ejer og til den kommende sæson.

Udendørs er der mulighed for lej og boldspil på fodboldbane og den store overdækkede terrasse forøger de udendørs aktivitetsmuligheder - her er flere borde-bænk sæt, bålplads og området lige omkring bygningen er omkrandset af en støttemur som yder læ og giver god stemning på terrassen.
Den øvrige grund hvor de 4 hytter ligger er en fantastisk legeplads for børn med bl.a. en tæt bevokset bakke, og her er flere dyrestier som går gennem grunden. Der er ca. 25 p-pladser, samt mulighed for at bus kan køre ind på grunden.

For ny ejer kan skabes forøget indtægter med AirB+B, arrangementer for cykel- og vandreturister, og ikke mindst for alle dem som er fugleinteresserede.

Fra lejrskolen er der 3,5 km til Bulbjerg Knude og fuglefjeld. Knuden er en klippe af kalksten som rejser sig 47 meter over havet og her er den mest betagende udsigt over havet i Jammerbugten - i klart vejr kan man se til Hanstholm. På Bulbjerg yngler bl.a. riden, nordatlantisk mågefugl og den sjældne mallemuk samt andre mere almindelige arter.

Området har rigtig mange gode oplevelser at tilbyde bl.a. vandre- og cykel- og rideture i Lild Klitplantage, Vester Torup Klitplantage og rundt om Lund Fjord - også her er der et fantastisk fugleliv. Der er 13 km til Thorup Strand med landingsplads for fiskerbåde - der er også landingsplads ved Lild Strand og begge steder er gode udflugtsmål uanset årstiden. Nærmeste større by er 17 km til Fjerrislev og Hanstholm ca. 30 km. Til Klitmøller med Cold Hawaii er der 44 km.

I nærmiljøet findes rig kulturarv bl.a. fra 2. verdenskrig, og ved Bulbjerg ligger en tidligere observationsbunker som nu er et mindre museum om geologi, besættelsestiden, fuglefjeldet og kulturhistorie. Andre steder ligger der spredt rundt kirgsminder med maskingeværstillinger, betonveje, tankgraven med mere.
Mellem klitplantagerne ligger der fredede klitheder, og de er udpeget som internationale naturbeskyttelsesområder som en meget sjælden naturtype med helt særlig flora og fauna.
Troldsting er den højderyg som strækker sig fra Bulbjerg mod nord-øst og ligger som en stor strandet "hval" i det øvrige klitlandskab - meget interessant.
Hele det natur tilbud som findes her tiltrækker årligt rigtig rigtig mange turister og flere benytter Bulbjerghus som feristed for familiesammenkomster mv.
Der er udendørs overnatningsmuligheder i shelters ved Thorup Klitplantage (2 stk. med vand og skovlokum) samt ved Trodsting - her er det en bunker som er indrettet med opholdsrum og brændeovn, og det er bare en rigtig sjov oplevelse.Ejendommen er med bolig og erhverve kan handles enkeltvis eller i samlet pulje med 6 øvrige ejendomme som er følgende adresser:
Valsømaglevej 71 - 4100 Ringsted, Kollektiv og fuldt udlejet
Banevej 10 - 4296 Nyrup, tidligere stationsbygning nu villa med 2 lejligheder fuldt udlejet
Vandværksvej 21 - 7000 Fredericia, nedlagt vandværk uden lejer
Korsørvej 10 - 42950 Fuglebjerg, villa med én bolig og udlejet
Skjoldenæsvej 1 - 4100 Ringsted, tidligere mejeri nu kontorhotel
Skamstrupvej 35 - 4440 Mørkøv, tidligere brødfabrik m/bolig og fuldt udlejet


Ring til Ulrich på 5115 0535 for yderligere information samt booking af fremvisning.

Land & Bolig ejendomsmægler formidler alle typer ejendomme på landet - store som små, boliger og erhverv, landbrugs-, heste-, natur- og jagtejendomme samt villaer på landet og i landsbyerne.

Forslag til anvendelse

Feriecenter

Økonomi

Pris i kr.
1.350.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
162.000,-
Pris pr. m² kr.
1.776,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
213,-
Årlige driftsudgifter kr.
72.095,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
95,-

Lokalet

Etage areal
760 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5882 m²

Faciliteter

Balkon
Brusebad
Brændeovn
Fællesrum
Køkkenfacilitet
Opholdsrum
P-plads
Terrasse
Toiletter

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere