SENEST SET
FAVORITTER

Algade 5, 7900 Nykøbing M

Projekt/ forretningsejendom

8.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7020 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 8365S-1Type : Andre typer

Projekt/forretningsejendom centralt i Nykøbing Mors.

Projekt-/ forretningsejendom beliggende centralt i Nykøbing Mors med gode tilkørsels- og parkeringsforhold.

Ejendommen har hidtil huset en dagligvarebutik, men vil kunne benyttes til en lang række andre former for butik, restauration, forlystelse, sundhed etc.

1. og 2. sal i forbygningen vil være oplagte til omdannelse til beboelsesformål, ligesom evt. fjernelse af parkeringsdæk og etablering af beboelse kunne være en mulighed.

Indretning stueplan: indgangsparti med adgang til stort rektangulært forretningslokale på 920 m². Loftshøjde 317 cm. Fra forretningslokalet er der adgang til tidligere flaskerum og bakeoff på 132 m² og til lagerlokaler, tidl. køle- og frostrum. Intern trappe til 1. sal, hvor der forefindes personalefaciliteter, kontor- og mødelokaler på i alt 155 m². Gulvet er lagt med grå klinker.

1. sal i forbygningen er ubenyttet og har tidligere været benyttet til beboelse og senest til personalefaciliteter for den tidligere dagligvarebutik. Der er udarbejdet tegninger vedr. etablering af 3 lejligheder på 1. sal. Arealet er på ca. 237 m² og skal totalrenoveres. 2. salen fremstår som et stort regulært tagrum og fremgår ikke af BBR og udgør ca. 190 m². Kan eventuelt udnyttes til beboelse.

Anvendelse: ifølge den gældende lokalplan for området er området udlagt til centerformål, der naturligt og funktionelt hører til i midtbyen. Inden for området må kun opføres eller indrettes bebyggelse til erhverv som følgende: butikker, kontorer, hoteller, restauranter, klinikker, offentlige formål samt lignende formål, som efter kommunalbestyrelsens skøn naturligt hører til i området. Der kan efter kommunalbestyrelsens godkendelse i hvert tilfælde indrettes boliger, hvor forholdene taler for det.

Køkken: personalekøkken på 1. sal.

Opvarmning: fjernvarme.

Ventilation/køl: ja.

Belysning: lysarmaturer.

Parkering: parkeringsanlæg i 2 plan med plads til ca. 140 biler.

Moms: ja.

Naboer: Apotek, Café Christian IX, Jyske Bank, Aja Kidz (børnetøj), Morsø Musikhus (musikinstrumenter), Rokkjærs Guld, Sølv & Ure, kunsthåndværkerbutikker, Vild med Lækkerier mv.

Naboens (Apoteket) bagbygning (tidligere flaskepantbygning) kan eventuel fjernes og dermed skabe en bedre synlighed mod Nygade.

Desuden medfølger parkeringsanlægget i 2 plan (Nygade 1A).

Ejendommen kan tillige lejes.

Forslag til anvendelse

Dagligvarebutik

Økonomi

Pris i kr.
8.500.000,-
Pris pr. m² kr.
3.416,-
Årlige driftsudgifter kr.
209.812,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
84,-

Lokalet

Etage areal
2488 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4636 m²

Faciliteter

Indgangsparti
Parkering
Køkken
Kontor

Teknik

Fjernvarme
Køl
Ventilation

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere