SENEST SET
FAVORITTER

Vestergade 12, 9560 Hadsund

BLANDET BOLIG OG ERHVERV CENTRALT I HADSUND

2.395.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9810 XX XX Se nummer
E-mail xx@johnfrandsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 34470000079Type : Andre typer

Veldrevet forretning med overskud! Mulighed for yderligere omsætning, idet ejerne i dag holder lukket hver mandag og lukket 4 ug

Har du haft din daglige gang i Hadsund, har du uden tvivl lagt vejen forbi Vestergade 12 til et smurt rundstykke eller en onsdagssnegl. Her har Hadsund Bageren nemlig til huse, og nu har vi fornøjelsen af at udbyde hele ejendommen – bager og bolig inklusiv – for dig, der evt. ønsker at drive erhverv fra hjemmeadressen.

Først og fremmest er synligheden suveræn. Vestergade er en af Hadsunds centrale færdselsårer, hvilket betyder, at du med et tillokkende butiksvindue hurtigt får drevet kunder ind til kig og køb af dine varer. Hvad end du starter detail, café, klinik eller noget helt syvogtyvende kan du se frem til at byde velkommen i lyse indbydende lokaler med masser af plads.

Erhvervsdelen består nemlig af butik, baglokale og en gang mod produktionsapparatet med bageri, kølerum, lager og diverse disponible rum - og du kan glæde dig til, at store panoramavinduespartier mod gaden fungerer som bindeled mellem butik og fortov. Ejendommen byder samtidig på et hjem, og også her er pladsen let at bemærke. Arealet er nemlig fordelt over to etager, som i alt rummer fire værelser, badeværelse, to toiletter, entré, stue og køkken, og desuden er der adgang til en lille gårdhave, der fungerer som en totalt indrammet, hyggelig oase til udendørsmiddage under åben himmel. Ikke overraskende er huset ligesom erhvervsdelen nydelig fra start til slut. Her er gulvfliser flere steder, der gør den daglige vedligeholdelse nem, og når du tager et kig ud i køkkenet, mødes du af en lang række gode, tidløse køkkenelementer og plads til hygge omkring spisebordet.

Hadsund er et maritimt bymiljø direkte ud til Mariager Fjord med et summende knudepunkt for handel få meter fra din nye adresse. Her er masser af spisesteder, butikker, dagligvareforretninger og ikke mindst et butikscenter, hvor de lokale kan stille deres shoppinglyst. Her er samtidig alt, hvad børnefamilien overhovedet kunne drømme om af dagligdagsfornødenheder, og pendler din bedre
halvdel, bemærkes det, at der er stort set lige linje til Hobro, Randers og Aalborg. Kan du se mulighederne? Så kontakt os i dag og hør nærmere!

Forslag til anvendelse

Bageri

Økonomi

Pris i kr.
2.395.000,-
Pris pr. m² kr.
3.668,-
Årlige driftsudgifter kr.
30.806,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
47,-

Lokalet

Etage areal
653 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
796 m²

Faciliteter

Badeværelse
Gulvfliser
Gårdhave
Toiletter
Køkken
Lager

Teknik

Kølerum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere