SENEST SET
FAVORITTER

Byrum Hovedgade 89, 9940 Læsø

NU KAN DIN DRØM GÅ I OPFYLDELSE

1.695.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9843 XX XX Se nummer
E-mail xx@calundan.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: LS89Type : Hotel & Restaurant

RESTAURANT MED MANGE MULIGHEDER

NU KAN DIN DRØM GÅ I OPFYLDELSE
RESTAURANT MED MANGE MULIGHEDER.

Der er en god grund til, at solskins-øen Læsø er kendt som Kattegats perle. Forestil dig at være ejer af denne 300 m2 smukke bygning med charmerende gårdhave/terrasse og en grund på over 2000 m2.

Bygningen indeholder en veldrevet restaurant (Restaurant Bakken), etableret pub samt en 1.sal med selskabslokaler til 70 personer, der har potentiale til at omdannes til B & B, galleri med café, privatbolig eller andet. Mulighederne er uanede.

For den rigtige person eller par kan denne drøm blive til virkelighed ... allerede i dag. Ejerparret sælger udelukkende, fordi langvarig sygdom har gjort det umuligt for dem selv at drive stedet videre.

Der ønskes en hurtig overdragelse til nye ejere, der kan puste nyt liv ind i denne enestående ejendom og forretning allerede nu, så 2019 bliver en succes-sommer. Derfor er prisen så rimelig, at det er en realistisk mulighed for jer, der har haft drømmen længe, men ikke turde realisere den.

Ejendommen er centralt beliggende på hovedgaden i Byrum, har gode parkeringsforhold samt er i cykelafstand til strandene. Restauranten er åben året rundt og i god drift, med nyt køkken og kølerum.

En ejendom som denne - til denne pris - er en chance, man sjældent får. Naturen og livskvaliteten på Læsø er intet mindre end fantastisk, og alt er muligt for jer, der har lyst til at drive ?Bakken?. Ring i dag og hør nærmere.

Forslag til anvendelse

B&B
Café
Restaurant

Økonomi

Pris i kr.
1.695.000,-
Pris pr. m² kr.
5.539,-
Årlige driftsudgifter kr.
18.525,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
61,-

Lokalet

Etage areal
306 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2031 m²

Faciliteter

Gårdhave
Parkeringsforhold
Terrasse
Køkken

Teknik

Kølerum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere