SENEST SET
FAVORITTER

Nordmarksvej 1, 9940 Læsø

HOTEL LÆRKELY LÆSØ

4.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9843 XX XX Se nummer
E-mail xx@calundan.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 300620-1Type : Andre typer

CHARMERENDE BED AND BREAKFAST MED GOURMERESTAURANT OG MED FIN BOLIG

IGANGVÆRENDE VELHOLDT OG VELINDRETTET OG VELBELIGGENDE HOTEL/BED AND BREAKFAST MED GOURMET RESTAURANT BELIGGENDE MIDT PÅ LÆSØ I NATURSKØNNE OMGIVELSER SÆLGES.

INDEHOLDER Forstue, 2 kundetoiletter, morgenmads restaurant i badehotel stil, fordeler gang med ludet trægulve, med indgang til 8 ens dobbeltværelser, indeholdende værelse med dobbelt seng, badeværelse med bruser, (2018); Fritliggende længe indrettet med 4 rigtig gode dobbeltværelser med egen indgang
Depot opført i træ med klinkegulv, og fyrrum med oliefyr.
Opvarmningen er dels oliefyr og varmepumper

Hovedhuset indeholder endv. Forstue med garderobe, kundetoilet, aftenrestaurant med plads til 40 siddende gæster, ludet trægulve, og udgang til træbelagte terrasser, anretter køkken, vinlager og fint funktionsdygtig og restaurationskøkken.

Østvendt længe er indrettet som bolig der indeholder, forstue med garderobe, lækkert badeværelse med spa og bruseniche, bryggers, spisekøkken med god spiseplads og brændeovn, fjernsynsstue med klinkegulve, opholds- og pejsestue med brændeovn og udgang til sydvendt terrasse og helt lukket velanlagt parklignende have, og der er endv trappe til overetage, der indeholder stort soveværelse med udgang til svalegang, og et værelse,

Fra køkken er der endv kontor og trappe til overetage der indeholder 1 værelse.

En samlet ejendom der fremstår helt unikt med 12 gode dobbeltværelser med eget bad og toilet og - morgenmads restaurant og aften restaurant samt fantastisk privat beboelse.

Der er ca. 3.5 ha. Jord til ejendommen.

Stedets nuværende anvendelse kan naturligt inspirere til hvordan ejendommen kan anvendes, men perspektivet bør bestemt ikke begrænses hertil. Alverdens eventyr og livsdrømme står for døren til at blive udlevet hér og det er kun fantasien som sætter grænser.

I dag er tre af ejendommens fire længer indrettet med i alt 12 dobbeltværelser med eget bad og toilet og stor morgenmads restaurant holdt i rigtig badehotel stil, samt gourmetrestaurant med plads til 40 siddende gæster, mens den fjerde længe er indrettet som stuehus med unik privat beboelse for ejendommens ejere. Dertil kommer løsdriftsstald til ejendommens islandske heste som bidrager til at fuldende stedets karakter.
Det er oplagt at bringe stedets drift som hotel, kro eller Bed & Breakfast ind i sin næste generation. Faktisk er det oplagt at lade tankerne få frit løb, for vel nok det meste kan lade sig gøre her og stedet er vel nok et af de skønneste steder på Læsø.

Læsø er et naturrige, som byder på alt fra sin egen særlige botanik til sjældne fuglearter, sæler og ikke mindst en eksorbitant god jagt og fiskeri. Med sine 118 km2 er dette den største ø i Kattegat, med kun omkring 1.800 indbyggere. Kommercielt er Læsø mest kendt for sin saltsydning og sit fiskeri, men med sine 1.951 årlige solskinstimer er øen en del af Danmarks ørkenbælte og det sted i landet med mest solskin. I grunden meget symbolsk for stedets nærmest poetiske lystæppe, som så ubegribeligt smukt bevæger os og de historiske bygninger i symbiose med det naturrige landskab. Side om side findes skovområder, med fine klitplantager, sandstrande så langt som øjet aner, rønner og hedemoser. Trefjerdedel af øens areal henligger som naturområder, mens kun en 1/4 består som landbrugsarealer og beboelse.

For dem som kender øen placerer Læsø sig et helt særligt sted i hjertet - et sted, som ikke giver plads til andet. Stemningen på øen, tilhørsforholdet og historien er lige så særlig som lyset og duftene af havet. Et åndehul. Et eventyr, som handler om alt det skønne i Livet. Som handler om at være sammen; at være tæt på naturen; om lokalsamfund. Et sted som handler om nærhed og kærlighed til noget som er større end storbylivets hektiske hverdag, hvor hastige rutiner mere handler om at nå sit næste mål, end at nyde vejen rundt. På Læsø er det som om at man tvinges til at stoppe op. Man tvinges til at suge luft ind og nyde nærheden og skønheden ved det enkle.

Regnskabsmateriale kan udleveres efter nærmere aftale med Ejendomsmægler og valuar Jens Jørgen Calundan

Forslag til anvendelse

Hotel

Økonomi

Pris i kr.
4.500.000,-
Pris pr. m² kr.
7.154,-
Årlige driftsudgifter kr.
17.672,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
28,-

Lokalet

Etage areal
629 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
34275 m²

Faciliteter

Depot
Bad
Brændeovn
Garderobe
Toilet
Spiseplads
Kundetoilet
Spisekøkken
Svalegang
Sydvendt
Terrasse
Trægulve
Køkken
Kontor

Teknik

Oliefyr

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere