SENEST SET
FAVORITTER

Albert Ginges Vej 8A, 9800 Hjørring

273 kvm. erhverv og 182 kvm. bolig

2.695.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 2022 XX XX Se nummer
E-mail xx@byens-maeglere.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 17670Type : Andre typer

Velbeliggende gulstens ejendom på stor grund

Utrolig indbydende og velbeliggende ejendom. Perfekt til dig der ønsker at drive selvstændigt erhverv tæt på familien og boligen!
Ejendommen fremstår særdeles velholdt med skøn have og udearealer samt stor og rummelig bolig og gode værksteds/erhvervslokaler. Der har i mange år været drevet virksomhed med møbelpolstring, fra ejendommen.

Ejendommens erhvervsareal er bl.a. fordelt på to store lokaler, der finder god anvendelse som værksted eller lager, begge med portåbning. Det ene lokale er bygget med stålspær og er af nuværende ejer blevet brugt som lager og senere selskabslokale. Det andet lokale er bygget med limtræsspær og har fungeret som møbelpolstrer-værksted for nuværende ejer Her er der også placeret en 1200 L olietank, samt en sprøjtekabine med udsugning. Derudover er der til ejendommens erhvervsdel, et butikslokale med adgang til boligens forgang, og et kontor med adgang til boligens bryggers.

Når du træder ind i ejendommens bolig mødes du at et rummeligt bryggers. Her er der plads til både vaskemaskine og tørretumbler og samtidig finder du også oliefyret, der er ejendommens primære varmekilde. Fra bryggerset går du videre ind i forgangen, hvor du har adgang til alle boligens 4 værelser, samt et stort badeværelse med bruseniche, badekar, bidet og gulvvarme. Videre fra boligens forgang, møder du en entré, med indgang fra boligens nordlige facade. Fra entréen er der adgang til gæstetoilet samt køkken og stue.
Køkkenet er et HTH køkken i god kvalitet og med induktionskogeplade, skabsovn, emhætte, opvaskemaskine og integreret køleskab. I køkkenet er der også spiseplads. Fra køkkenet er der også adgang til den 56 kvm. store vinkelstue, hvor du har god plads til stort spisebord og sofagruppe. i stuen er der en ældre emaljebrændeovn, fra før 2003. Ydermere er der udgang til skønt overdækket terrasseområde med retning mod syd.

Hele boligen er med trælistelofter og ejendommens vinduer er løbende blevet skiftet, pånær de vinduer der er i butikslokalet. Vinduerne på nord-siden er med energiruder. Derudover er der efterisoleret på alle ejendommens flade lofter.

Den store grund, på i alt 2.400 kvm., rummer både parkeringsareal foran erhvervslokalerne og en stor gårdsplads med yderligere plads til parkering. Her finder du også en carport med plads til to biler samt et indbygget udhus på 12 kvm. Ydermere er der have med tilhørende haveskur og en smuk forhave med buske og beplantning.

På ejendommen er der tilkoblet bredbånd fra Yousee, som også leverer telefon og TV.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
2.695.000,-
Pris pr. m² kr.
5.923,-
Årlige driftsudgifter kr.
26.089,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
57,-

Lokalet

Etage areal
455 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2400 m²

Faciliteter

Badeværelse
Gæstetoilet
Spiseplads
Parkering
Selskabslokale
Terrasseområde
Udearealer
Gårdsplads
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Gulvvarme
Køleskab
Opvaskemaskine
Tv
Tørretumbler
Udsugning
Vaskemaskine

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere