SENEST SET
FAVORITTER

Smidstrupvej 22, 9760 Vrå

Fantastisk mulighed for kombinere beboelse og erhverv på sam

12.975.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9842 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: E3991Type : Andre typer

En ejendom i absolut særklæsse

Nordicals Vendsyssel udbyder her den ideelle mulighed for at kombinere beboelse og erhverv på samme adresse. Smidstrupvej 22 er en ejendom helt for sig, og præsenteres flot via port ind til gårdspladsen. Ejendommen byder på en total renoveret og gennemført ejendom med adgang til teglværkssøen. Villaen på adressen præsenteres via entré med direkte syn over egen sø. Herfra er der adgang til værelse, badeværelse, stor spisestue med direkte forbindelse til nedsænket opholdsstue. Igennem fordelergangen er adgang til værelse, soveværelse med walk-in og eget badeværelse med badekar.
Fra gangen føres i videre ind til stort bryggers, samt videre ind til ejendommens vinstue. Her er der kræset om detaljerne og for den rigtige køber, er dette det absolutte bedste rum i ejendommen.
Mod øst er der stor terrasse der er hævet over niveau og med fantastisk udsigt over søen. Endvidere er der terrasse mod vest.
Ejendommen byder derudover på total renoveret kontorbygning med alverdens anvendelsesmuligheder. Ejendommen er indrettet med stort kontorområde, en produktions/lager del der ligeledes kan anvendes til kontor. Køkken med alt i hårde hvidevarer, toilet og badefaciliteter samt disponibelt rum. En yderst charmerende løsning i ejendommen, er spindeltrappen op til spiret, hvorfra der er en fantastisk udsigt over området.
Ejendommen kan har alverdens anvendelsesmuligheder og en af de helt store årsager hertil er lagerhallen fra 2023. I forbindelse med opførelsen blev der ligeledes lavet stort asfalteret areal omkring maskinhallen, samt overdækket vaskeplads.
Desuden er der på ejendommen en stor garage med 3 porte.
Om Vrå
Vrå er en mindre by beliggende i Vendsyssel i Nordjylland, Danmark. Byen har en historie, der strækker sig tilbage i tiden og har udviklet sig til et lokalt center for handel, kultur og samfundsliv.

Byen har et karakteristisk bybillede med en blanding af moderne faciliteter og ældre arkitektur. Centrum af Vrå har typiske danske bygninger og butikker samt offentlige områder som torve og parker, der danner hjertet af det lokale fællesskab.

Vrå har en række faciliteter og tjenester, herunder skoler, sportsfaciliteter, supermarkeder, restauranter og kulturelle centre, der bidrager til det daglige liv for byens beboere. Byen har også en jernbanestation, der forbinder den med andre byer i regionen.

Det omkringliggende landskab omkring Vrå er præget af det nordjyske landskab med marker, skove og små landsbyer. Området er attraktivt for naturinteresserede med muligheder for vandreture, cykling og andre udendørsaktiviteter.

Vrå har en stærk lokal identitet og et aktivt lokalsamfund med arrangementer, festivaler og kulturelle begivenheder, der tiltrækker både lokale og besøgende. Byen har bevaret sin charme og er et eksempel på det pulserende samfundsliv i det danske landskab

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Pris i kr.
12.975.000,-
Pris pr. m² kr.
4.870,-
Årlige driftsudgifter kr.
150.613,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
57,-

Lokalet

Etage areal
2664 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
55398 m²

Faciliteter

Badeværelse
Garage
Toilet
Opholdsstue
Terrasse
Port
Køkken
Lager
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere