SENEST SET
FAVORITTER

Lollandsgade 9, 9800 Hjørring

Ejendom med bolig og erhverv centralt i Hjørring

1.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8753 XX XX Se nummer
E-mail xx@thomas-risager.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: ERH10086BType : Andre typer

Erhvervsdel er ledig til ny ejer

På en helt central og synlig placering tæt på gågaden og banegården i Hjørring ligger denne spændende ejendom, som byder på en stor erhvervsdel i stueplan (ledig til ny ejer) samt en renoveret og rummelig lejlighed på første sal der lejes ud til kr. 6.500 pr. måned. Den charmerende bygning er iøjefaldende og kendt af mange, da den blev opført af Frelsens hær i 1910, hvilket teksten på den karakteristiske frontispice også vidner om. Velkommen til.

Beliggenheden midt i Hjørring giver klare fordele i forhold til at drive erhverv fra adressen, hvad end I drømmer om at anvende lokalerne til en butik eller liberalt erhverv. Der er gåafstand til banegården, og den lange gågade og Metropol ShoppingCenter ligger få skridt fra ejendommen. Den centrale beliggenhed vil I også værdsætte som ejer af lejligheden, og der er ligeledes gåafstand til dagligvareindkøb, skole og daginstitution.

Den præsentable ejendom er flot opført med et mansardtag, hvidsprossede vinduer og en rød murstensfacade, hvor hjørnerne prydes med kvaderpuds. I 2018 er begge etager renoveret, og mens lejligheden fik skiftet både gulve, vinduer og køkken, blev erhvervsdelen forsynet med Troldtekt-loft, en branddør, opdaterede elinstallationer samt udskiftning af gulvet i mødelokalet.

I stueetagen udfolder erhvervsdelen (ledig til ny ejer) sig med et anseeligt lokale, et kontor, et lille disponibelt rum og et toilet. Lejligheden, der udlejes til kr. 6.500 pr. måned, rummer en stor stue, der let lader sig indrette med en afslappende sofasektion såvel som en spiseafdeling med plads til gæster. Herfra er der videre forbindelse til køkkenet, som er nydeligt udført med hvide elementer. Dertil kommer tre rummelige værelser, hvor det er værd at bemærke det dejlige lysindfald gennem de småsprossede ruder. Via en lille gang med rum til vaskefaciliteterne tilgår I badeværelset med brus. I får desuden et uudnyttet loftrum med mange muligheder.

Har I fået lyst til at se eller høre mere? Så kontakt os allerede i dag.

Forslag til anvendelse

Skole

Økonomi

Pris i kr.
1.995.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
78.000,-
Pris pr. m² kr.
7.416,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
290,-
Årlige driftsudgifter kr.
34.506,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
128,-

Lokalet

Etage areal
269 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
217 m²

Faciliteter

Toilet
Loftrum
Køkken
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere