SENEST SET
FAVORITTER

Tuenvej 16, 9881 Bindslev

Sjældent udbudt ejendom i Sørig

2.895.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9842 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: E3931Type : Andre typer

Mulighed for kombinere erhverv og bolig

Nordicals Vendsyssel udbyder hermed denne charmerende ejendom på Tuenvej 16 i Sørig.

Ejendommen er en unik kombination af bolig og erhverv. Bygningen er opført i 1916 og har senere gennemgået til-/ og ombygninger i 1996. Beliggende i naturskønne omgivelser og med under tredive minutters kørsel til Skagen, Tversted, Frederikshavn og Hjørring.

Sørig Gl. Skole er opført som lokal landsbyskole i 1916 og fungerede som skole indtil 1961. Den smukke bygning er opført efter Bedre Byggeskik-principperne, som er kendetegnet ved de klassiske proportioner og håndværksmæssige god kvalitet.
Alt vedligeholdelse er udført med respekt for husets oprindelige udtryk som gammel skole, og derfor har bygningen bevaret sin autensitet. De gamle kernetræsplanker i skolestuen er bevaret, fliserne i forgangen til skolestuen er bevaret, og de gamle knage-rækker i børnehøjde samt skohylder står der endnu.

Udvendigt fremstår ejendommen med hvid pudset facader, rødt tegltag fra 2008/2009 og hvide originale, sprossede vinduer.
I 2019 og 2020 blev alle vinduer renoveret og eftergået af tømrer og malerbehanldet med linoliemaling efter anvisning af Rådvad - Center for bygningsbevaring. I 2020 blev der langs huset ydervægge etableret faskiner til afledning af regnvand.

I 2018 er der etableret nedsivningsanlæge for mekanisk rensning af spildevand. Dimisioneringen har været stor nok til at kunne dække behovet for både privatbolig, værksted og for cafeen.

Ejendommen fordeler sig med stueetage og 1. sal. Indvendigt fungerer den som både en bolig og et keramikværksted samt en cafe. Erhvervsdelen af ejendommen omfatter et stort værksted og to lagerrum. Derudover er der en hyggelig cafe, som nuværende ejer åbnede for gæster tilbage i 1990 og har sidenhen drevet med stor succes.

Der er mulighed for, at følgende kan følge med i handlen, havemøbler, esperessomaskine, kaffemaskine, lille industriovn, køleskabe, fryser, cáfeborde og stole.

Boligdelen byder på et stort og lyst køkken alrum, stue, badeværelse og 3 værelser. Indretningen i boligdelen emmer også af hygge og historie og nuværende ejer har været god til at indrette sig efter ejendommens historie.

Haven er noget ganske særligt! Træerne danner et uderum, hvor man kan krybe i skygge for solen på varme dage, men vil man nyde solen er der altid en krog med læ og hygge.

Forslag til anvendelse

Værksted

Økonomi

Pris i kr.
2.895.000,-
Pris pr. m² kr.
8.773,-
Årlige driftsudgifter kr.
27.733,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
84,-

Lokalet

Etage areal
330 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5300 m²

Faciliteter

Badeværelse
Lagerrum
Tegltag
Køkken

Teknik

Fryser
Køleskab

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere