SENEST SET
FAVORITTER

Mølgårdsvej 2, 9850 Hirtshals

Fishermans House - Restaurant i Åbyen

4.950.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9842 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: E3904Type : Andre typer

Blandet bolig og erhvervsejendom med restaurant

Nordicals Vendsyssel udbyder Fishermans House beliggende i Åbyen, tæt ved havnebyen Hirtshals, hvor færgelejet til både Fjordline, Smyril Line og Color Line er indenfor få minutters kørsel.

Der er tale om velholdt og veldrevet restaurant med dertilhørende fiskeforretning og iskiosk. Ejendommen er opført i 1915 med til-/ og ombygning i 1999 og fremstår med hvid pudset facader, tagbelægning af røde tegl og vinduer i delvist træ og plast.
Grunden byder på alverdens muligheder og med en størrelse på 18.590 m2, så er det kun fantasien der sætter grænser. Der foreligger lokalplan for området og deri er der givet tilladelse til, at der kan etableres faciliteter til ferie- og fritidsanlæg i form af autocamperplads, feriehytter og café m.m.

Boligarealet er indrettet med privatbeboelse der fordeler sig i stueetagen samt med 3 værelser på 1. sal.
Stueetagen er indrettet med entre, bryggers, køkken/alrum, soveværelse, værelse og 2 badeværelser.
Endvidere er der på 1. salen indrettet en ferielejlighed som byder på stor stue med køkken, værelse, badeværelse og stor træ terrasse. Nuværende ejer lejer ferielejligheden ud igennem udlejningsbureau.

Erhvervsarealet er indrettet med restaurant med entre fra gården samt fra baghaven, dertilhørende køkken, fiskebutik med kølerum, iskiosk, lager/depot, toiletfaciliteter, disponible rum samt kontor.

Hirtshals
Hirtshals er en udpræget fiskerby, og livet i, på og omkring Nordsøen er omdrejningspunktet for det meste i området - og havnen er så absolut Hirtshals' hjerte.

Havnen i Hirtshals danner nemlig ramme om et driftigt erhvervsområde med et bredt felt af virksomheder, hvor en stor del af egnens arbejdspladser skal findes. Samtidig er havnen med til aktivt at påvirke udviklingen i byen såvel som regionen, og der i dén grad tale om en innovativ drivkraft med tårnhøje ambitioner.

Hirtshals ligger i Hjørring Kommune, og byen forbinder Jammerbugten i syd, der er kendt for feriemekkaerne Løkken og Blokhus, med Tannisbugten i nord, som blandt andet huser sommerhusområderne ved Tversted - og naturligvis livet i Skagen. Hirtshals er også selv kendt for sine smukke omgivelser, og området er én af Nordjyllands mange turistmagneter.

Om sommeren summer stranden, byen og havnen af liv fra de mange sommerhusgæster fra ind- og udland, der hvert år holder ferie i Hirtshals og omegn. Det er Nordsøen, der på alle måder er byens helt store attraktion, og det er da også omdrejningspunktet i byens nyere vartegn, Nordsøen Oceanarium, hvor mange af de udstillede fisk kan findes på byens menukort.

Med gode forbindelser til omverden, der inkluderer såvel motorveje, togbaner, færgefart og Aalborg Lufthavn, er Hirtshals let at komme både til og fra.

Byen havde 5.581indbyggere ved indgangen af 2022. Befolkningstallet er let dalende, mens det i den større by Hjørring, der ligger cirka 20 minutter derfra, er let stigende.

Forslag til anvendelse

Bolig og erhvervsejendom

Økonomi

Pris i kr.
4.950.000,-
Pris pr. m² kr.
12.252,-
Årlige driftsudgifter kr.
42.975,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
106,-

Lokalet

Etage areal
404 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
18590 m²

Faciliteter

Depot
Badeværelse
Terrasse
Toiletfaciliteter
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Kølerum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere