SENEST SET
FAVORITTER

Enghavevej 52, 9870 Sindal

Skøn ejendom med egen bolig og erhverv

2.850.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9810 XX XX Se nummer
E-mail xx@johnfrandsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: ABL0101-1Type : Andre typer

I udkanten af Lendum ligger denne spændende landejendom med bolig og erhverv. Grunden på cirka 11,3 ha rummer både mark, skov

I udkanten af Lendum ligger denne spændende landejendom med bolig og erhverv. Grunden på cirka 11,3 ha rummer både mark, skov og eng, og ejendommen vil tiltale både børnefamilien, den jagt- og naturinteresserede og den selvstændige håndværker eller entreprenør. Desuden er der EU-støtte på 6,64 ha.
 
Udbygningerne består af et værksted med ledhejseport, isoleret værksted og en stor lagerhal med stålspær og stor ledhejseport. I dag er bygningerne indrettet som tømrer- og snedkerværksted, hvortil der er indrettet kontor, badeværelse og frokoststue. Udbygningerne har mange anvendelses muligheder og kan let omdannes til andre former for erhverv, eller bruges til dyrehold.
 
Villaen fra 1975 byder på to lyse og stemningsfulde stuer, der blot er let adskilte af et sæt franske døre. Hvor den ene stue er opført med en indsat pejs, stiller den anden an med en brændeovn, og I får således de bedste muligheder for at skrue op for hyggen og varmen i vintermånederne. Udestuen er endnu et skønt opholdsrum; her er der et dejligt kig til haven gennem de store vinduespartier, og husets køkken er holdt i et tidløst design med hvide fronter – der er tilmed alt i hårde hvidevarer. Boligen indeholder tre værelser og et kontor, mens I kan se frem til to gode badeværelser med bruseniche, der er placeret i hver sin ende af huset. Bryggerset er etableret med en vaskesøjle, og I tilgår her et viktualierum med gode muligheder for opbevaring. Slutteligt har villaen en anvendelig kælderetage, der er udstyret med flere disponible rum, skabsløsninger og sin egen indgang.
 
I den hyggelige have kan I nyde tilværelsen på en varm sommerdag, og der er både anlagt en fiskedam og flere bede, som giver mulighed for en køkkenhave. Drivhuset er perfekt til dyrkning af tomater, agurker og blomster, og fra udestuen kan I træde ud på en skøn, sydvestvendt terrasse med eftermiddags- og aftensol. Bilen kan parkeres på fineste vis i carporten eller garagen. 
 
Beliggenheden er perfekt for jer, der ønsker at være tæt på naturen, men samtidig vil have let adgang til byens mange praktiske faciliteter. I får nemt hverdagen til at hænge sammen i Lendum, der både har indkøbsmulighed og daginstitution, ligesom skolen blot er 500 meter væk – her er der undervisning til og med 6. klasse.
 
En ejendom med muligheder, som vi glæder os til at introducere jer til – kontakt os gerne for en fremvisning.

Forslag til anvendelse

Undervisning

Økonomi

Pris i kr.
2.850.000,-
Pris pr. m² kr.
3.631,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
785 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
113814 m²

Faciliteter

Badeværelse
Brændeovn
Opholdsrum
Terrasse
Viktualierum
Køkken
Kontor

Teknik

Ledhejseport

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere