SENEST SET
FAVORITTER

Åstrupvej 79A, 9800 Hjørring

Elegant tofamilieshus med 2 lejligheder!

1.945.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8753 XX XX Se nummer
E-mail xx@thomas-risager.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: ERH10079BType : Andre typer

Elegant og flot istandssat med 2 gode lejligheder!

Dette mageløse tofamilieshus har mange forcer - og med nøgleord som en praktisk indretning, gedigne materialer og en attraktiv beliggenhed nær de smukke, grønne områder ved Skt. Knuds Kilde i Hjørring får I fortrinlige rammer her.

Villaen rummer tre anvendelsesmuligheder: I kan enten bo i den selv, anvende den som udlejningsejendom med to lejligheder, eller vælge at flytte ind i den ene etage og udleje den anden, således at I kan bo billigt.

På en stille villavej møder I denne yderst elegante ejendom fra 1924, hvis vandskurede facade komplementeres af et sortglaseret tegltag samt smukke mahognivinduer og karnap zinktag. I 2003 og 2007 blev huset gennemrestaureret med respekt for den indelige stil. Tilknyttet matriklen er også to flotte buede carporte med zinkstern og dybsort tagpap.

Indenfor fordeler kvadratmeterne sig over halvandet plan, mens kælderen råder over et disponibelt rum, et depot og to vaskerum. I stueplan bydes I velkommen i en entré, hvorfra boligen udfolder sig via en fin planløsning uden spildplads. Husets trumfkort er den indbydende stue med herskabelig charme i form af klassiske stuk og loftsroset samt en karnap. Invita-køkkenet er udstyret med rigelig skabsplads, en smart kogeø med spotlys under kogeøens sokkel + i og under glasoverskabe og flere hvidevarer fra Miele, heriblandt en ovn i ergonomisk højde. Stjernehimmels spot i køkken, bad og karnaps loft. Videre er der et værelse samt et badeværelse med bruseniche, gulvvarme og et Invita-skabsmodul. 1. salen har et vinkelkøkken og en dejlig stue med loft til kip, hvor begge tilføjes ekstra charme i form af de hyggelige kvistpartier. Afslutningsvis får I to værelser og et badeværelse med plads til en tørretumbler. Udenfor venter et flot, arkitektonisk haveanlæg med herregårdssten samt granit- og mamorskærver, der er så nem at vedligeholde, at I blot kan nyde udendørslivet på én af de tre skønne terrasser.

Beliggenheden er pragtfuld med Metropol Shoppingcenter, den hyggelige gågade, indkøb, daginstitution, skov og idrætshal indenfor en radius af to kilometer. Afslutningsvis er der hurtig adgang til bus, togstation og motorvej.

Kom og oplev boligen!

Økonomi

Pris i kr.
1.945.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
138.840,-
Pris pr. m² kr.
13.697,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
978,-
Årlige driftsudgifter kr.
20.485,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
144,-

Lokalet

Etage areal
142 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
529 m²

Faciliteter

Depot
Bad
Haveanlæg
Stuk
Tegltag
Køkken

Teknik

Gulvvarme
Tørretumbler

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere