SENEST SET
FAVORITTER

Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn

Sjældent udbudt ejendom

4.200.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9842 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: E3394Type : Kontor

 

Nordicals udbyder en sjældent udbudt erhvervsejendom på en af Frederikshavns mest eksponerede adresser.

Ejendommen er placeret direkte i knudepunktet af byen, og de nærmeste naboer i området er ARKINORD, HjulmandKaptain, ATP, Udbetaling Danmark, Hotel Jutlandia, Scandic The Reef m.v. Som køber får man en beliggenhed lige ud til omfartsvejen, der forbinder hovedvejen fra Skagen med motorvejen E45. Fra ejendommen er der en fantastisk udsigt over havnebassinet, og man kan bl.a. følge færgetrafikken til Læsø, Sverige og Norge. Dermed er man året rundt sikret en helt unik facadeværdi, og således får man ikke en bedre eksponering af sin virksomhed.

Havnepladsen 5A er oprindeligt, tilbage i 1889, opført som havnens materiale - og værkstedsbygning, og efterfølgende blev bygningen i begyndelsen af 1980'erne omdannet til rejsebureau og speditionskontor. Ejendommen rummer en masse historie fra Frederikshavn Havn og er en del af havnens udvikling i over hundrede år. Bygningen fremtræder præsentabel med facader i røde mursten og tagbelægning i skifer, og det samlede etageareal udgør 388 m² i to plan, hvoraf overetagen er på 174 m².

Bygningens nederste plan er i store åbne rum og med tilhørende velfærd m.v. Planløsningen giver i øvrigt mulighed for anvendelse af en eller flere virksomheder. Overetagen består af kantine/køkken, depotrum og stort åbent lokale med åbent til kip og synlige bjælker.

Til ejendommen er der aflukket parkeringsområde med 15 parkeringspladser, som er en mangelvare i midtbyen. Parkeringsområdet rummer mange muligheder både i forhold udvikling af området, eller som en god indtægtsmulighed.

Alt i alt en unik ejendom med mange muligheder for den rigtige køber!

Økonomi

Pris i kr.
4.200.000,-
Pris pr. m² kr.
10.825,-
Årlige driftsudgifter kr.
57.115,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
147,-

Lokalet

Etage areal
388 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1115 m²

Faciliteter

Bjælker
Depotrum
Kantine
Parkeringsplads
Køkken

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Kontor / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere