SENEST SET
FAVORITTER

Sæbyvej 60, 9900 Frederikshavn

Kystnær byggegrund til helårsbeboelse Kystnær byggegrund

5.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9810 XX XX Se nummer
E-mail xx@johnfrandsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: ABB1012Type : Grunde

Grunden er på 6.382 m2 og er beliggende i et spændende villakvarter i det sydlige Frederikshavn med blot 150 meter til en

Grunden er på 6.382 m2 og er beliggende i et spændende villakvarter i det sydlige Frederikshavn med blot 150 meter til en børnevenlig sandstrand. Ved bebyggelse i flere etager vil der fra 1. salen være udsigt ud over havet, byen og havnen.
 
Udover at have Bangsbostrand Skole 1,5 km væk er der inden for få hundrede meters afstand store skovarealer med bl.a. botanisk have, fodboldklub, Pikkerbakken med flot havudsigt og bunkermuseum. På vej til skoven kan man handle i den store Netto-butik eller fange en ishockeykamp på isstadion. Her har man kort sagt et væld af især naturoplevelser inden for gåafstand, mens byens øvrige mange muligheder er indenfor 2-3 km afstand.
 
Derudover er der blot 10 min kørsel til Sæby og 40 min til Aalborg, så adressen er et oplagt valg for familier, der skal pendle syd på.   
 
Ifølge kommunalplanramme FRE.B.12.26 må der på grundenbebygges op til 50% med tæt-lav bebyggelse og op til 35% med fritliggende beboelseshuse. Grunde til tæt-lav bebyggelse skal være min. 300 m2, mens parcelhusgrunde kan godkendes ned til 600 m2 ved en samlet plan. Ift. etageantal og bygningshøjde gælder for fritliggende og tæt-lav bebyggelser maks. 2 etager og 8,5 m. for etagebebyggelse maks. 3 etager og 11,0. Der er dermed rig mulighed for køber til at lave det ønskede projekt på grunden.   
 
Ønsker du at høre mere om mulighederne på denne spændende grund, kan du kontakte Michael Kampp Mortensen på tlf. 29290352.

Økonomi

Pris i kr.
5.995.000,-
Pris pr. m² kr.
939,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6382 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere