SENEST SET
FAVORITTER

Constantiavej 8-10, 9900 Frederikshavn

Attraktiv bolig med stort værksted

2.495.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9842 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: E4164Type : Andre typer

Kombineret bolig og erhverv i Frederikshavn

Nordicals udbyder hermed Constantiavej 8 + 10, 9900 Frederikshavn til salg. Vi har her en velindrettet 1-plans villa, som har et samlet boligareal på 155 kvm og suppleres af tilhørende gode og velholdte garage/værksteds bygninger på 401 kvm. Disse bygninger er erhvervsregistreret, men kan muligvis ændres til privat brug, hvilket giver stor fleksibilitet i anvendelsen. Huset er gennemrenoveret i 2000 og der er kommet ny facade på værkstedet i 2022.

Villaen er beliggende i et roligt og familievenligt kvarter med kort afstand til alle byens faciliteter. Indendørs byder ejendommen på lyse og rummelige værelser, herunder en indbydende stue med godt lysindfald, et funktionelt køkken, samt flere værelser der kan tilpasses familiens behov. Badeværelset er velholdt og tidssvarende og ligeledes er der godt bryggers og gæstetoilet.

Udendørs kan du nyde en dejlig have, perfekt til både børneleg og afslapning. Haven er velplejet og rummer en overdækket terrasse, som gør det muligt at nyde udendørslivet i al slags vejr.

De tilhørende garage- og værkstedsbygninger på 401 kvm giver rigelig plads til hobbyprojekter, opbevaring eller til erhverv. Bygningen er bestående af en hal med plads til lastbiler og port i begge ender af bygningen. Garage med 3 porte og kontor med køkken/toiletfaciliteter.

Med en beliggenhed i et attraktivt område tæt på skoler, daginstitutioner, indkøbsmuligheder og gode transportforbindelser, er denne ejendom ideel for familien, der ønsker både plads og bekvemmelighed.

opvarmning er fjernvarme.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
2.495.000,-
Pris pr. m² kr.
4.487,-
Årlige driftsudgifter kr.
44.365,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
80,-

Lokalet

Etage areal
556 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2565 m²

Faciliteter

Garage
Gæstetoilet
Terrasse
Port
Køkken
Kontor

Teknik

Fjernvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere