SENEST SET
FAVORITTER

Sct. Laurentii Vej 117A, 9990 Skagen

Attraktiv Skagensvilla i Vesterby

3.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9842 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: E4122Type : Andre typer

Attraktiv Skagensvilla beliggende i Vesterby

Nordicals Vendsyssel præsenterer hermed en enestående ejendom velbeliggende i det charmerende Vesterby, hvorfra man er i gå afstand til gågaden, de røde fiskepakhuse på havnen, Byfogedskoven og stranden ved Damstederne.

Denne skønne Skagensvilla skiller sig ud med sin unikke opdeling mellem erhvervslokaler i en del af stueetagen og en yderst attraktiv beboelseslejlighed på første sal. Her finder man altså en oplagt mulighed for at kombinere erhverv og beboelse på en central beliggenhed i god stil og stand - eller alternativt at omdanne hele ejendommen til ren beboelse.

Ejendommen fremstår i den klassiske Skagensstil med pudsede gule facader, murede gesimser og det røde tegltag, der er karakteristisk for husene i Skagen. Ejendommen har bevaret sin autentiske charme, og man har i 2010 lavet en renovering med nyt tag og net pudsede facader, og i samme forbindelse er der lavet en totalrenovering af ejendommens 1. sal samt badeværelse, toilet og køkken i stueetagen.

Stueetagen er i dag indrettet til erhvervsformål som frisørsalon, og lokalet indbyder til et bredt udvalg af anvendelsesmuligheder. De rummelige og lyse lokaler kan tilpasses alt efter behov og er velegnede til eksempelvis butik, kontor, galleri, frisør og lignende. Med den centrale beliggenhed er ejendommen let tilgængelig for kunder og besøgende, ligesom der også er gode parkeringsmuligheder til ejendommen.

På første salen er der en attraktiv beboelseslejlighed med fine detaljer, eksempelvis loft til kip og fritlagt bjælkekonstruktion. I lejlighedens opholdsrum er der et moderne køkken med kvist ud mod Sct. Laurentii Vej, en opholds- og spisestue med brændeovn og sydvendt kvist samt sydvest vendt altan, hvorfra udsigten til byens hustage ved Byfogedskoven og den allersidste aftensol kan nydes. Endvidere er der på 1. salen et soveværelse med loft til kip. Badeværelse tilhørende beboelseslejligheden findes i stueplan.

En af de absolutte højdepunkter ved denne ejendom er den skønne og uforstyrrede gårdhave, der kun kræver et minimum af vedligeholdelse, og som er ideel til udendørs afslapning og hyggelige sammenkomster med familie og venner.

Opvarmning er fjernvarme.

Forslag til anvendelse

Frisørsalon

Økonomi

Pris i kr.
3.995.000,-
Pris pr. m² kr.
23.500,-
Årlige driftsudgifter kr.
29.866,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
176,-

Lokalet

Etage areal
170 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
286 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Brændeovn
Toilet
Gårdhave
Opholdsrum
Parkeringsmulighed
Tegltag
Køkken
Kontor

Teknik

Fjernvarme
Net

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere