SENEST SET
FAVORITTER

Krogen 4, 9900 Frederikshavn

Spændende ejendom i Frederikshavn

3.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9842 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: E4083Type : Andre typer

Attraktiv beliggenhed ud mod hovedvejen i Frederikshavns nordby

Nordicals Vendsyssel udbyder hermed denne facadestærke ejendom til salg. Ejendommen har en beliggenhed ud over det sædvanlige med stor facadeværdi og optimal synlighed direkte ud til rundkørslen ved indgangen til Frederikshavns nordlige bygrænse.

Frederikshavns nordby har oplevet en markant byudvikling i de seneste år, og væksten er tydeligt afspejlet i Golfparkens succesfulde parcelhusbyggerier, ligesom der er sket etablering af boligområdet syd for Kæret og bolig-etagebyggeriet ved Seatower Frederikshavn. På den erhvervsmæssige side er der opført dagligvarebutik i form af 365discount og servicefunktioner såsom Wash World og tankanlæg. Sidst, og ikke mindst, er der planlagt opførelse af padelcenter på Apholmenvej.

Ud over dette er der veletablerede boligområder med kvarterer som Sindallund og Krogen, ogi området finder man også Funhouse Frederikshavn, Nordstrand Camping, den landskendte Palmestrand og det hyggelige havnemiljø ved Rønnerhavnen.

Ejendommen rummer derfor en oplagt mulighed for at blive del af vækstområdet, da man uden tvivl har den mest facadestærke beliggenhed i nordbyen med en placering direkte ud mod hovedvejen til Skagen med et utal af daglige forbipasserende.

Al trafik i Frederikshavns nordlige del passerer lige forbi ejendommen, og ejendommen har tilmed gode parkerings- og tilkørselsforhold.

Forslag til anvendelse

Dagligvarebutik

Økonomi

Pris i kr.
3.500.000,-
Pris pr. m² kr.
6.783,-
Årlige driftsudgifter kr.
43.327,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
84,-

Lokalet

Etage areal
516 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1727 m²

Faciliteter

Parkering

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere