SENEST SET
FAVORITTER

Bådhusvej 2A, 9981 Jerup

Kun 25 km syd for Skagen

2.950.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9843 XX XX Se nummer
E-mail xx@calundan.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: JE2007BType : Andre typer

Velegnet til ferieboligudlejning

Charmerende hyggeligt træhus opført i 2001 i 1½ plan og indrettet i stueplan med 2 gode værelser, køkkenallrum og bad og toilet - 1. sal indeholder 2 rigtig gode helårs/fritidsboliger.

Huset er med træbeklædning udvendig, termoruder i trærammer og sorte cementtagsten.

Størstedelen af stueplan har tidligere været indrettet og benyttet til cafeteria med tilhørende faciliteter og dette kan med relativ få midler reetableres eller ændres til butik eller indrettes til 2 - 3 ferielejligheder.

Fra gadeplan er der allerede indgang til fuld møbleret lejlighed indeholdende køkkenallrum, badeværelse med bruseniche - 2 gode værelser - med klinker og gulvvarme overalt.

Der er udvendig ståltrappe til overetagen der indeholder separat helårsbeboelse med dejligt badeværelse med bord og skabsmiljø samt brusekabine - 3 værelser - arkivrum - kombineret åben spisestue og fransk køkken - opholds- og fjernsynsstue - udgang fra spiseafdeling til østvendt terrasse med udsigt over eng og havet.

Separat opgang til hyggelig helårsbolig der indeholder: entre - badeværelse med bruseniche - 2 værelser - kombineret opholds- og spisestue med åbent køkken.

Der er endvidere hyggelige og særdeles velholdte udvendige terrasser - græsarealer - samt få minutters gang til stranden.

Grundareal 7.930 som formentlig kan opdeles i 3 byggegrunde.

Ejendommen er beliggende direkte ud til Skagensvej og kun ca. 25 km syd for Skagen og 15 km nord for Frederikshavn. Ejendommen passeres af rigtig mange bilister og cyklister.

Forslag til anvendelse

Byggegrund

Økonomi

Pris i kr.
2.950.000,-
Pris pr. m² kr.
7.526,-
Årlige driftsudgifter kr.
43.299,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
110,-

Lokalet

Etage areal
392 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
9134 m²

Faciliteter

Arkivrum
Bad
Toilet
Terrasse
Køkken

Teknik

Gulvvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere