SENEST SET
FAVORITTER

Danmarksgade 60A, 9900 Frederikshavn

Spændende projektejendom med god beliggenhed

2.250.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9842 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: E3496Type : Andre typer

 

Nu udbydes en spændende projektejendom midt på gågaden i Frederikshavn,~opdelt i 4 enheder med 2 erhvervslejemål og 2 beboelseslejligheder.~

Bygningen er opført i 1902 og om-/tilbygget i 1991. Bygningsmassen er på i alt 665 m², hvoraf boligareal udgør 209 m², og erhvervsarealet er på 456 m². Der foreligger udtalelse fra Frederikshavn Kommune i forhold til ændring af 1. sal til beboelse, arealet udgør 216 m². Krav til parkering og opholdsarealer er opfyldt.

Indretning:
I gågadeplan forefindes der et butikslokale med fuld vinduesfacade på i alt 240 m², fordelt med et regulært butikslokale og baglokale med adgang til toilet, kontor og the-køkken. Lokalet fremtræder præsentabelt med fast grundbelysning, vinyl- og flisegulve samt malede lofter og murværk. Der er to trin ned, men kan med fordel etableres niveaufri adgang, og der er i øvrigt mulighed for udstilling af gadevarer.

På 1.sal er der et 216 m² erhvervslokale med~præsentabelt indgangsparti, hvorfra man ankommer til stort regulært lokale tidligere anvendt som spiserestaurant i kinesisk stil og med bar/ekspeditionsdisk samt plads til ca. 100 siddende gæster. Der er udgang til vestvendt udeterrasse - Køkkenfaciliteter - Herre og dametoilet - Anretter- og opvaskerum.

Endvidere 2 beboelseslejemål på 2. og 3. sal på henholdsvis 93 m² og 116 m².

Nuværende ejer har fået arkitektfirmaet Arkinord A/S til af udfærdige et visualiseringsforslag (del af billedmaterialet), hvor dækket til 1. salen fjernes og er med til at give et skønt og højloftet butikslokale.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
2.250.000,-
Pris pr. m² kr.
3.383,-
Årlige driftsudgifter kr.
49.078,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
74,-

Lokalet

Etage areal
665 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
331 m²

Faciliteter

Flisegulv
Toilet
Indgangsparti
Køkkenfacilitet
Opholdsareal
Parkering
Køkken
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere