SENEST SET
FAVORITTER

Baldersvej 9, 9900 Frederikshavn

Attraktiv erhvervsejendom

4.700.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9842 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: E3123Type : Andre typer

Attraktiv erhvervsejendom i Frederikshavn

Nordicals udbyder en spændende erhvervsejendom, der pt. anvendes til undervisningsformål for Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut.

Ejendommen er beliggende på en sidevej til Suderbovej i Frederikshavns vestlige bydel, i et blandet erhvervs - og boligområde grænsende op til parcelhuskvarter ved Gudekvarteret og få kilometer fra Kilden.

Ejendommen er opført i 1990 med build up tag, facader i betonelementer med søstens beklædning og vinduer i aluminiumsrammer. Bygningsmassen fremtræder i almindelig vedligeholdelsesstand. Til bygningen er der fine tilkørselsforhold med en præsentabel indkørsel med to aflukkede parkeringsområder, og en større del af området er indhegnet, og resten er tilsået med græs.

Det generelle indvendige materialevalg er vinyl gulve og akulofter med fast loftbelysning. Der er ventilation og ovenlysvinduer med motor i aula. Opvarmningen er fjernvarme, der styres fra teknikrum i kælder.

Indretning: Fra præsentabel indgang træder man ind i bygningens samlingspunkt, der er en stor aula (glasoverdækket atriumgård), hvorfra der er adgang til administration med åbent kontor landskab og 3 separate kontorer samt kopirum. I aulaen er der teknikergulv og nedsænket spiseplads ved siden af kantinen, der er i forlængelse af fuldt monteret industrikøkken med kølerum, hvor der også findes depot, forrum og toilet.

I bygningen findes endvidere fire store undervisningslokaler samt lokale indrettet til tågerum for nuværende ejer. Desuden er der toilet, omklædning og mødelokale.

I værkstedet er der port og støbt gulv samt test ventilationsanlæg (kaput) - depotrum 1 - depot 2 - mindre værksted - central kontrol (teknik) - stort lokale indrettet til ´butikscenter` testcenter for nuværende ejer - teknik rum - omklædning - toilet - depot.

I bygningens kælder er der styring til fjernvarme samt 4 ventilationsanlæg samt depotrum.

Ejendommen fraflyttes pr. overtagelsesdagen og er således ledig til købers brug. En ændring i anvendelsesformålet vil kræve en dispensation fra Frederikshavn Kommune.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
4.700.000,-
Pris pr. m² kr.
2.720,-
Årlige driftsudgifter kr.
158.968,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
92,-

Lokalet

Etage areal
1728 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
7753 m²

Faciliteter

Depot
Atriumgård
Omklædning
Toilet
Spiseplads
Kælder
Mødelokale
Port
Kontor

Teknik

Fjernvarme
Kølerum
Teknikrum
Ventilation

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere