Hjørringvej 198, 9900 Frederikshavn

Udbydes til en vejledende udbudpris kr. 500.000,00

500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 98 43 XX XX Se nummer
E-mail xx@calundan.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: RH20181Type : Andre typer

Udbydes til salg i offentlig udbud for Frederikshavn Kommune

Hjørringvej 198
Hovedbygningen indeholder, Vindfang - Fordeler gang med mulighed for garderobe - 2 badeværelser med 2 håndvaske og 2 (børne) toiletter i hver ? Legerum ? Legerum ? Mellemgang med udgang til forholdsvis nyt indgangsparti til udearealerne ?
Tidligere gymnastiksal er i dag indrettet med opholdsrum, gang, depotrum, kontor, mellemgang med klinkegulv og udgang til ude arealer, rengørings rum, mellemgang, køkken, grovkøkken, mellemgang, handicap toilet, med bruser og håndvask, lege rum, depot, toilet med 2 toiletter og 2 håndvaske, 5 lege rum hvor der er udgang til sydvendte terrasser og lukket legeplads fra 3 af rummene, mellemgang, toilet med 2 håndvaske og to toiletter, depotrum
Mindre gang til personale stue med the køkken ? Mellemgang ? Toilet ? Kontor.
Overetage indeholder: Uudnyttet areal med genvex installationer - Mindre lejlighed indeholdende 2 værelser og 2 disponible rum.
Kælder under hovedbygning indeholder: værksted med radiator varme og flere disponible rum med støbt gulv
Kælder 2 indeholder: rum for teknik, el og varme

Udvendig er ejendommen med pudsede og malede overflader, termoruder i trærammer, træ/aluvinduer og plastrammer. Tagbelægningen er vinge tagsten.

Udearealer er med lukket lege- og haveområde samt indhegnet asfalteret boldbane.

Hjørringvej nr. 200
1 fritliggende lærer bolig der er opført med gule mursten som udvendige facader. Der er termoruder i træ- og plastrammer og tagbelægningen er eternittag.
Ejendommen er i en fin stand. Ejendommen anvendes af og forventes udlejet til spejderne (uden betaling af leje). Lejekontrakt er under udarbejdelse.

Ejendommen indeholder: Vindfang, gang, bryggers/fyrrum med oliefyr, køkken, opholdsstue med parketgulv og udgang til sydvendt terrasse og have, 1 værelse og et soveværelse, badeværelse med kar,

Der er endvidere træcarport og udhus som tilhører spejderne.

Ejendommen er pt. udlagt til offentlige formål.


Tilbuddet skal være Calundan ERHVERV i hænde senest den 30. april kl. 12.00 på adressen Parallelvej 11, 9900 Frederikshavn.

Særlig tilbudsblanket skal anvendes - den fås sammen med udførligt udbudsmateriale. Ved afgivelse af tilbud fra selskab skal der vedlægges en soliditetserklæring udstedt indenfor de seneste 3 måneder. Erklæringen skal være underskrevet af udsteder. I tilfælde af tilbudsgiver er et datterselskab, skal der tillige fremsendes soliditetserklæring eller anden tilsvarende erklæring af tilsvarende validitet for moderselskabet.

Tilbuddet skal være gældende frem til den 30. juni 2019 hvor hver enkelt tilbudsgiver forinden har fået besked. Tilbuddet skal være et præcist beløb og købstilbud afgivet med forbehold kan af Frederikshavn Kommune forkastes som ukonditionsmæssige.

Handlen skal godkendes af Frederikshavn Byråd, og Frederikshavn Kommune er ikke forpligtet til at sælge ejendommen, men kan forkaste samtlige tilbud eller vælge frit imellem de afgivne tilbud eller søge at opnå overbud.

Ifølge rammeplanområde FRE.O.05.04 må området kun anvendes til offentligt formål, såsom institution, fritidsfunktion, ældrecenter og ældreboliger. Købstilbuddet kan være betinget af at tilladelse til ændret anvendelse opnås.

For handlens øvrige betingelser henvises til købsaftalen med tilhørende bilag og denne kan rekvireres ved henvendelse til ejendomsmægler Jens Jørgen Calundan på mobil 4073 3920 eller jjc@calundan.dk

Forslag til anvendelse

Bolig
Værksted
Institution

Økonomi

Pris i kr.
500.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
37.091,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
39,-

Lokalet

Etage areal
944 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6865 m²

Faciliteter

Køkken
Depot
Badeværelse
Fyrrum
Garderobe
Toilet
Indgangsparti
Kælder
Opholdsrum
Parketgulv
Sydvendt
Terrasse
Udearealer
Køkken
Værksted
Depotrum
+Mere

Teknik

Eternittag
Håndvask
Oliefyr

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere