SENEST SET
FAVORITTER

Jernbanevej 22, 9970 Strandby

Erhvervsejendom beliggende i Strandby.

3.700.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9842 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: E2880Type : Andre typer

Spændende erhvervsejendom beliggende i Strandby.

Nordicals Vendsyssel udbyder SAL TRYKs oprindelige bygninger til salg. Bygningsmassen rummer et samlet etageareal på hele 1.035 m², hvoraf 181 m² udgør 'trykkerbolig' for SALs stifter. Boligdelen kan iflg. landinspektør adskilles fra erhvervsarealet.

Bygningerne er beliggende på Jernbanevej i Strandby, og dermed med kort afstand til byens skole og offentlig transport. Til ejendommene er der et samlet grundareal på 3.011 m², som er beliggende på 2 separate matrikler og kan adskilles.

Ejendommene rummer mange muligheder i forhold til opdeling af arealer til både erhvervs- og boligformål. Det er kun fantasien, der sætter grænser for køberen med den rigtige ide.

Jernbanevej 22 er opført tilbage i 1979 og indrettet som bolig til det tidligere trykkeri med et boligareal på hele 181 m². Det oprindelige SAL TRYK er sammenbygget med privatdelen og med et erhvervsareal på 399 m². Grundarealet udgør 1.500 m².

Jernbanevej 26 er efterfølgende tilkøbt og ligeledes opført i 1979 og med et etageareal på 171 m². Bygningen er i 1999 forbundet med SAL via mellembygning på 17 m². Tidligere har der været købmandsforretning i lokaliteterne, men i dag fungerer de som en samlet enhed med mange anvendelsesmuligheder. Som en del af bygningsmassen finder vi Jernbanevej 28, der rummer et samlet erhvervsareal på 284, heraf 121 m² på tagetagen. Den bagvedliggende bygning er sammenbygget med Jernbanevej 26 og har fungeret bl.a. som kantine, showroom, men har oprindeligt været indrettet til boligformål. Grundarealet er på 1.511 m².

Hør mere om mulighederne hos ejendomsmægleren.

Økonomi

Pris i kr.
3.700.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
68.498,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
66,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1035 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3011 m²

Faciliteter

Kantine

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK