SENEST SET
FAVORITTER

Krogen 4, 9900 Frederikshavn

Bliv nabo til Seatower Frederikshavn

3.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9842 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: E2837Type : Andre typer

Projektejendom med kæmpe potentiale.

Nordicals Vendsyssel udbyder en projektejendom med kæmpe potentiale.

Ejendommen har en beliggenhed ud over det sædvanlige med stor facadeværdi og optimal synlighed direkte ud til rundkørslen ved indgangen til Frederikshavns nordlige bygrænse.

Frederikshavns Nordby har oplevet markant byudvikling i de seneste år. Væksten er tydeligt afspejlet i Golfparkens succesfulde parcelhusprojekter, udviklingen af boligområdet syd for Kæret, etablering af dagligvarebutikken Fakta. Sidst, men ikke mindst, er områdets vækstpotentiale synliggjort med Seatower Frederikshavn - et boligprojekt, der kommer til at sætte helt nye standarder ud over kommunegrænsen.

Der er tale om et veletableret boligområde med kvarterer som Sindallund og Krogen, men i området finder man også Funhouse Frederikshavn, Nordstrand Camping, den landskendte Palmestrand og det hyggelige havnemiljø ved Rønnerhavnen.

I alt dette har man en oplagt mulighed for at blive del af vækstområdet, da ejendommen på Krogen 4 uden tvivl har den mest facadestærke beliggenhed i nordbyen med en placering direkte ud mod hovedvejen til Skagen med et utal af daglige forbipasserende. Al trafik i Frederikshavns nordlige del passerer lige forbi ejendommen, og ejendommen har tilmed gode parkerings- og tilkørselsforhold.

Grundarealet er på 1.727 m², og bygningsmassen på 516 m² anvendes i dag til butik og lager, men i forhold til den fremtidige anvendelse er det kun fantasien, der sætter grænser.

Så vil din virksomhed have den mest synlige placering i byens vækstområde, så er beliggenheden på Krogen en overvejelse værd!

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Pris i kr.
3.500.000,-
Pris pr. m² kr.
6.783,-
Årlige driftsudgifter kr.
35.790,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
69,-

Lokalet

Etage areal
516 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1727 m²

Faciliteter

Parkering
Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere