SENEST SET
FAVORITTER

Virksomhedsvej 6, 9700 Brønderslev

Erhvervsjord i attraktivt område

645.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9631 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 91204536Type : Grunde

Fordelt på 2 matrikler og kun 2,5 km fra motorvejstilkørslen. Mulighed for tilkøb af yderligere jord.

Det pågældende erhvervsjord omfatter 2 matrikler og sælges på vegne af Brønderslev Stål, idet denne for nyligt har overtaget anden virksomhed med eksisterende byggeri i byen.

Grunden er omfattet af byplanvedtægt nr. 13. I følge byplanvedtægten må grunden anvendes til industri- og større værkstedsvirksomhed, samt entreprenør- og oplagsvirksomhed. Området må endvidere anvendes til forretningsvirksomhed, som har tilknytning til de pågældende erhverv.

Bygningernes rumfang må ikke overstige 2 m3 pr. m² grundareal, og det bebyggede areal må ikke overstige 1/3 af grundarealet uden tillægsareal. Rumfanget beregnes af hele den del af bygningen, som er over færdigt terræn, herunder eventuelle kviste, fremspring, skorstene m .v .

Det er muligt at opføre byggeri med højde på op til 8,5 meter i henhold til den gældende byplansvedtægt, der kan rekvireres hos EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Nuværende ejer har betalt kloaktilslutningsbidrag, der af køber i forbindelse med en handel således refunderes sælger. Øvrige tilslutningsudgifter betales af køber direkte til forsyningsselskaberne.

En god mulighed for opførelse af ny adresse for vikrsomheden med vokseværk og/eller med behov for nye rammer om produktion, administration mv.

Økonomi

Pris i kr.
645.000,-
Pris pr. m² kr.
122,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5298 m²

Faciliteter

Kviste

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere