SENEST SET
FAVORITTER

Tagholm 5, 9400 Nørresundby

Fjordholmen

13.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9813 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 4180204Type : Kontor

Nyt attraktivt erhvervsområde med den helt rigtige placering

Der er nu mulighed for at placere din virksomhed på området ved Tagholm / Stenholm - i dette oplæg kaldet "Fjordholmen. Området er en del af Nørresundbys nye vækstområde, som har fokus på videns- og vækstvirksomheder, som skal være med til at skabe og udvikle nye arbejdspladser til gavn for Region Nordjylland. Området har en ideel placering i forhold til infrastruktur såvel til lands, til vands og i luften.

Her er meget kort afstand til Aalborg Lufthavn, der har mange daglige flyvninger til København, Norden og Europa, og kort afstand til motorvejen, som giver nem adgang til færgeterminalerne i Hirtshals og Frederikshavn samt til resten af Danmark og Europa. Herudover er der gode offentlige trafikforbindelser mellem dette område, Aalborg midtby (ca. 2,7 km) og resten af lokalområdet og med den nye gang- og cykelbro (Kultur-broen) er afstanden til Aalborg midtby gjort endnu kortere, hvilket giver god mulighed for at krydse fjorden.

Området ligger naturskønt lidt vest for Bejlerholm, Troldholm og Stenholm. Området er omkranset af et smukt engareal, hvor der bl.a. er mulighed for at observere rådyr, fugle m.v. Der er tillige en skøn udsigt ud over Limfjorden og Egholm.

Her vil du kunne slippe for pendlerkøen ind og ud af Aalborg og køre mod strømmen!

"Fjordholmens" erhvervsdomiciler opføres alle i kvalitetsmaterialer, med fokus på lav vedligeholdelse og lang holdbarhedstid, dette er med til at skabe grobund for et godt arbejdsmiljø, det begrænser de fremtidige vedligeholdelsesomkostninger samtidig med, at det giver bebyggelserne og området et unikt udtryk, der falder i ét med den omkringliggende natur.

Bebyggelserne placeres på en ø af tætklippet græs, som omkranses af engbeplantning og åbne naturarealer. Der vil blive etableret gode parkeringsforhold for ansatte og kunder.

Mulighederne er mange og her behøver man ikke gå på kompromis, - her kan dannes de perfekte rammer for din virksomhed og ejendommen vil kunne tilpasses efter behov - således at bygningen vil medvirke til at skabe trivsel, vækst og udvikling for din virksomhed og dine ansatte.

Nedenstående er et kort generelt uddrag af projekt- og materialebeskrivelsen for bebyggelserne:

? Projektet er tegnet af arkitekt Claus Egerland
? Facaden beklædes med vedligeholdelsesfrie materialer
? Lavenergi bygning

Hver bebyggelse vil i stueplan indeholde et centreret indgangsparti og fællesområde, med køkken/kantine og toiletter, samt kontor/mødelokaler i hver ende af bygningen. Der vil være trappeopgang til 1. sal, hvor der blive etableret tekøkken og toiletter samt kontor/mødelokaler som i stueplan. Kontorerne kan således indrettes med åbne kontorlandskaber eller som cellekontorer, alt efter behov.


Der vil desuden være mulighed for evt. at indrette lagerområde eller lignede efter behov.

Bygningerne vil fremstå åbne og lyse, og bære præg af et byggeri med fokus på kvalitetsmaterialer.

Der vil være mulighed for at besigtige bygning 1 som er færdiggjort og indrettet til IT-virksomhed.

Der vil evt. blive etableret et fælleshus for området, som bl.a. kunne komme til at huse afdeling for ejendomsservice samt øvrige fælleslokaler og aktiviteter, såsom større mødelokaler og en fællessal til events mm.

Der vil være gode parkeringsmuligheder på terræn.

Bygningerne bliver opført i tæt samarbejde med køber og den anførte kontantpris er en basispris for et byggeri incl. en grund på ca. 4.000 m². Basisprisen er således kr. 12.100.000,- + en grundpris på kr. 1.400.000,-I alt kr. 13.500.000,- svarende til en m² pris på kr. 12.906,- incl. grund.

Nærværende "salgsopstilling" har taget et udgangspunkt i et byggeri på 1.046 m² fordelt på 2. plan. Der vil også være mulighed for at opføre et byggeri i 3 plan.

Bygningerne bliver apteringsmæssigt i et materialevalg i god og høj kvalitet.

Vil du hellere leje end eje - vil dette også være en mulighed. Forhør om dette hos Nybolig Erhverv Aalborg.

Forslag til anvendelse

Erhvervsdomicil
Kontor

Økonomi

Pris i kr.
13.500.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
88.500,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
85,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1046 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4000 m²

Faciliteter

Fællesområde
Indgangsparti
Kantine
Kontorlandskab
Tekøkken
Parkeringsmulighed
Toiletter
+Mere

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Kontor / - Maj2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK