SENEST SET
FAVORITTER

Hjørringvej 40, 9400 Nørresundby

Salg af kendt take-away restaurant inkl. ejendom

12.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Mads Jespersen
Telefon +45 3053 XX XX Se nummer
E-mail xx@colliers.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 59002252Type : Hotel & Restaurant

 

Salg af en af Aalborgs mest kendte take-away restauranter, ’Jing Shing’, samt tilhørende ejendom beliggende Hjørringvej 40, 9400 Nørresundby. Handlen omfatter således både bygninger, inventar samt drift af restauranten. ’Jing Shing’ er kendt i stort set hele Nordjylland for både deres høje kvalitet samt deres gode beliggenhed på Hjørringvej i Nørresundby. ’Jing Shing’ har været drevet af den samme familie i mere end 35 år, men de har nu valgt at sælge både virksomheden samt ejendommen. Som køber har man derfor mulighed for at overtage særdeles veldrevet og profitabelt koncept.
Som køber overtager man både driften samt ejendommen, der samlet er på ca. 500 m² og fremstår i rigtig god stand. Bygningen er indrettet med buffet restaurant (som dog har været lukket siden 2018) samt take-away.  P.t. er der 60 siddepladser i grillbar/take-away afdelingen og vælger man, at åbne op for buffet afdelingen, er der yderligere 110 siddepladser samt 60 siddepladser på terrassen, så i alt 230 siddepladser. Derudover er der stort velindrettet køkken, fryse-/kølerum samt tørlager. Sælger har arbejdet meget med indretningen, hvorfor der er et særdeles godt ”flow” i ejendommen, således der er optimale muligheder for at betjene de mange kunder.
Ejendommen har særdeles god beliggenhed i Nørresundby med kort afstand til motorvejen, Aalborg samt Nørresundby C. Der er gode parkeringsmuligheder foran restauranten.
Alt inventar medfølger og er i god og brugbar stand ved overtagelsen. Sælger har købt alt inventar/driftsmateriel, så der skal ikke overtages leasingforpligtigelser eller lignende udover købesummen.
Ejendommen er energimærket med karakteren B.
Ejendommens samlede salgspris inkl. bygningsværdi, inventar og goodwill: 12.000.000 kr.
 
 

Forslag til anvendelse

Restauranter
Take away
Grillbar

Økonomi

Pris i kr.
12.000.000,-
Pris pr. m² kr.
23.483,-
Årlige driftsudgifter kr.
64.570,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
126,-

Lokalet

Etage areal
511 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Parkeringsmulighed
Køkken

Teknik

Kølerum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere