SENEST SET
FAVORITTER

Kjellerupsgade 1, 9000 Aalborg

Loftrum med unik mulighed for boligprojekt sælges

3.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9813 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 8230627Type : Andre typer

Attraktiv beliggende i Aalborg C nær Nordkraft

Ejerlejligheden er beliggende i attraktivt område med mange aktivitetsmuligheder, og dette gør området populært for en bred befolkningsgruppe. Området hvori ejerlejligheden er beliggende består primært af klassiske rødstensejendomme med en kombination af erhverv i stueplan og beboelses på øvrige etager.

Der er kort afstand Nordkraft, et kulturhus indrettet i Aalborgs nedlagte kraftværk ved havnen. Herudover huser området bl.a. Musikkens Hus i Nordjylland og Utzon Center på den centrale havnefront.

Der er også kort afstand til Aalborgs gågadenetværk, der ligger 5 minutters gang væk. Ligeledes ligger ejerlejligheden nær den hyggelige og velbesøgte park, Østre Anlæg, hvor der bl.a. er en stor sø, udendørs træningsstande og boldbaner.

I nærmiljøet er der skole og handelsskole, desuden finder man også mange gode indkøbsmuligheder samt et varieret udbud af take-away.

Ejerlejligheden vil blive en del af en velfungerende ejerforening som ønsker at frasælge loftsrummet på ca. 445 m² inkl. 13 m² fællesareal. Arealet er oplagt til indretning af lejligheder, men vil blive solgt som én samlet ejerlejlighed.

Opgang til ejerlejligheden foregår direkte fra Kjellerupsgade og Østerbro.

Indtægten ved salget vil b.la. blive brugt til nyt tag og renovering af facaderne således ejendommen kommer til at fremstå yderst pænt.

Forslag til anvendelse

Take away

Økonomi

Pris i kr.
3.995.000,-
Pris pr. m² kr.
8.978,-
Årlige driftsudgifter kr.
75.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
169,-

Lokalet

Etage areal
445 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
788 m²

Faciliteter

Fællesareal
Loftrum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere