SENEST SET
FAVORITTER

Jægersborgvej 1, 2800 Kongens Lyngby

Stor butiksandel i flot stand

1.600.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8646Type : Detailhandel/butik

Stor butiksandel i flot stand med perfekt beliggenhed

Det er med fornøjelse, at vi i dag tager jer med til Jægersborgvej 1 Lyngby - en attraktiv beliggenhed kun 300 meter fra Lyngby Station, hvor denne 173 kvadratmeter store erhvervsandel nu udbydes til salg.

På adressen venter en en gedigen rødstensejendom, og denne butik ligger i stueetagen med store vinduespartier ud mod gaden, hvilket skaber synlighed samt gode ud skiltnings- og udstillingsmuligheder. Indgangspartiet fører ind til et stort butikslokale, der takket være sin regulære udformning er utrolig møblerbart. Gulve, vægge og lofter står snorlige, og de store vinduespartier sikrer naturligvis også et naturligt lysindfald, der nærmest gør lamper overflødige i dagtimerne. Stueetagens kvadratmeter breder sig ud med flere butikslokaler i åben forbindelse samt et toilet, og butikken afrundes med kælderetagen, der bl.a. byder på god lagerplads.

Denne placering lægger sig, som tidligere nævnt, kun 300 meter til Lyngby Station, som udgør et af Lyngbys absolutte knudepunkter. Butikken ligger lige her, hvor Jægersborgvej bliver til Lyngby Hovedgade, og det er lige her, de mange butikker ligger side om side og hver dag sikrer mange forbipasserende, hvilket sikrer et godt kundeflow. Som et ekstra plus er der nem og hurtig adgang til motorvejen.

Forslag til anvendelse

Butikker
Butik

Økonomi

Pris i kr.
1.600.000,-
Pris pr. m² kr.
7.805,-
Årlige driftsudgifter kr.
159.549,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
778,-

Lokalet

Etage areal
205 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2728 m²

Faciliteter

Toilet
Kælderetagen

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVNS OMEGN / Detailhandel/butik / - Aug2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere