Butik til salg i Lyngby-Taarbæk Kommune

Har du en drøm om at drive din egen butik, hvorfor så ikke gøre det i et af de mest attraktive steder i landet? Her på siden kan du finde butikker til salg i Lyngby, som ligger i Lyngby-Taarbæk kommune lige nord for København, med lidt over 55.000 indbyggere. Området hører under Hovedstadsområdet og har med sin tætte placering til København gode infrastrukturelle anlæg, der gør transport til og fra let.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Du har gode muligheder for at få succes med en butik til salg i Lyngby

En af de helt store muligheder for at skabe sig en succesfuld butik i Lyngby, er i Lyngby Storcenter, som har et besøgstal på 7 mio. om året og over 100 butikker, hvilket gør det til Nordsjællands største shoppingcenter. Med en butik til salg i Lyngby kommer du her tæt på både tøjbutikker, optikkere, restauranter osv. med mulighed for parkering for gæster. Derudover kan Lyngby Hovedgade også byde på shopping med mange forskellige butikker, caféer og købmænd. Gaden fungerer derfor som en forretningsgade med intens trafik i dagtimerne og mange forbipasserende på fortovene i begge sider af vejen. Finder du en butik til salg i Lyngby, har du nærmest helt automatisk en fordelagtig beliggenhed. 

København som nabo

Med et stort ophav fra København, vil en butik til salg i Lyngby kunne henvende sig til et nichemarked og stadig kunne tiltrække kunder. Du behøves ikke nødvendigvis, at konkurrer med alle de andre butikker i området, hvis du formår at skabe noget unikt, der er vær at køre efter. En butik til salg i Lyngby gør det derfor også muligt at henvende sig til Hovedstaden, som åbner op for en større og bredere kundebase. Finder du en butik til salg i Lyngby, der passer til dine behov, så er det en gode ide at gøre sig overvejelser om, om man vil slå til. Dette bør gøres forholdsvis hurtigt, da det er et område med gunstige forhold.

Se Detailhandel & Butik til salg her: