SENEST SET
FAVORITTER

Broenge 20, 2635 Ishøj

Funktionel ejendom med gode faciliteter

6.200.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5535 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 46900664Type : Andre typer

Blandet bolig- og erhvervsejendom i god stand. Parkering foran ejendommen med befæstet belægning. Tæt på motorvej og byliv.

På Broenge 20 finder i denne funktionelle og velholdte ejendom med et grundareal på hele 1.288 m². Ejendommen er opført i 1972, og har et samlet etageareal på 473 m².

Ejendommen består af to bygninger, som rummer et boligareal på 162 m² og et erhvervsareal på 311 m². Boligenheden er placeret på ejendommens 1. sal, og består af 4 værelser fordelt på et indbydende køkkenalrum, en spisestue, et soveværelse med walk-in closet, et gæsteværelse badeværelse samt gæstetoilet. Køkkenalrummet har direkte adgang til en hyggelig terrasse, som fører ned til en stor ugeneret have, der indbyder til afslapning og udeliv.

Ejendommens erhvervsdel er udstyret med toilet, køkken, bryggers med brusekabine samt velindrettede og funktionelle rum til lager/produktion. Her er god mulighed for at drive virksomhed med lethed og bekvemmelighed. Ejendommen har desuden et rummeligt isoleret koldlager/garage der er registreret som erhverv, samt et større udenomsareal, som er delvist befæstet med fast belægning, hvor der er plads til at have flere biler parkeret.

Broenge 20 fremstår i god stand såvel inde som ude, og er den ideelle ejendom for dig, som ønsker at kombinere en komfortabel og charmerende bolig med erhvervsmæssige muligheder.

Forslag til anvendelse

Produktion

Økonomi

Pris i kr.
6.200.000,-
Pris pr. m² kr.
13.108,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
473 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1288 m²

Faciliteter

Badeværelse
Garage
Gæstetoilet
Koldlager
Parkering
Terrasse
Køkken
Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere