SENEST SET
FAVORITTER

Gammel Køge Landevej 495, 2650 Hvidovre

Blandet bolig- og erhverv i Hvidovre

8.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7788 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: MV-24009Type : Andre typer

Nem adgang til motorvejsnettet tæt på København

Denne ejendom præsenterer en fantastisk mulighed for dem, der søger en central beliggenhed med nem adgang til hovedveje, motorvejsnettet og ønsker at være tæt på København.

Ejendommen er en blandet bolig- og erhvervsejendom med et grundareal på 1.872 m2 og er ideel til dem, der ønsker at kombinere sin private bolig med erhverv.

Bygning 1 består af et samlet boligareal på 117 m2 samt 159 m2 højloftet og ganske god kælder og 42 m2 erhverv. Til boligdelen har man nydeligt køkken, pænt flisebadeværelse, soveværelse og dejlig stor opholdsstue med brændeovn. Desuden har man direkte udgang til en praktisk gård og terrasseområde med mulighed for privatliv under åben himmel.
Bygning 2 er 235 m2 erhvervsejendom hvor der i dag på 1. salen er indrettet med kontorer, mødelokaler, køkken med spiseplads, toilet og hvor man i stueplan har værksted med lifte og porte.
Bygning 3 er 32 m2 og benyttes i dag som klargøringsområde.

Udenomsarealet er praktisk befæstet hvilket giver en lav vedligeholdelse og funktionel udnyttelse af arealet.
Pladsen bruges primært til parkering, vareindlevering og øvrig opbevaring.

Ejendommen sælges uden lejere og står derfor fri til købers egen anvendelse, hvilket giver køberen frihed til at skræddersy ejendommen efter dennes egne behov og ønsker.
Dette åbner op for en bred vifte af muligheder, lige fra at skabe et hjemmekontor til at etablere en forretning / salgskontor / showroom og værkstedsområder.

Man har som køber også mulighed for at leje separate dele af ejendommen ud, hvis køberen ikke ønsker at benytte hele ejendommen selv og dette åbner hermed op for yderligere indtægtsmuligheder samt øget fleksibilitet i ejendommens anvendelse.

Dette gør ejendommen yderst attraktiv både som investering, men også for køberen som ønsker komforten af at have sin bolig og drive erhverv fra samme adresse.

Samlet set tilbyder Gammel Køge Landvej 495 en unik kombination af central beliggenhed, fleksibilitet og potentiale for både privatliv og erhverv.

Forslag til anvendelse

Bolig og erhvervsejendom

Økonomi

Pris i kr.
8.500.000,-
Pris pr. m² kr.
21.574,-
Årlige driftsudgifter kr.
225.144,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
571,-

Lokalet

Etage areal
394 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1872 m²

Faciliteter

Brændeovn
Toilet
Gård
Spiseplads
Kælder
Opholdsstue
Parkering
Terrasseområde
Port
Køkken
Kontor

Teknik

Lift

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere