SENEST SET
FAVORITTER

Baldersbuen 40, 2640 Hedehusene

Unik topsikret bygning

25.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 27801172Type : Lager & Produktion

Unik topsikret bygning på ca. 3.200 m²- unik indretning- byg op til 5.365 m² hal mm.

Unik topsikret bygning, på ca. 3.200 m², til den kvalitetsbevidste virksomhed på stor grund, hvor der kan bygges op til 5.365 m² lager/værksted/hal mm. i op til 8,5 m højde

Skal du både fremstille og fremvise dit produkt, kræver det rammer, som kan det praktisk samtidigt med at levere en smuk præsentation og modtagelse, når der er kundebesøg. Det kan denne bygning til fulde opfylde.

Bygningen er opført af og indrettet til sikring af IT-firma, så sikringsniveauet, inde som ude, er meget højt og i næsthøjeste Skafor klasse.

Der er bl.a. blåt lys omkring bygningen, kameraovervågning, adgangskontrol, rullegitre eller gitre ved vinduerne, ligesom ejendommen er hegnet og forsynet med elektrisk gitterlåge med adgangskontrol.

Bygningen er opført i rumhøje betonelementer, der udvendigt fremstår grafitgrå. Bygnings midte er i en lys glaskonstruktion.

I bygningens midte er der et atrium/showroom i fuld bygningshøjde på ca. 8 meter. Det giver bygningen et imponerende rum med mange anvendelsesmuligheder.

I stueetagen er der p.t. showroom ved indgangen, men showroomet kan sagtens være, i en del af eller, i hele bygningens længde i det imponerende atriumrum.

Stueetagens anvendes i øvrigt til reception, værksteder, lager, kantine og kontor m.v., der er placeret langs bygningens langfacader. Værkstederne er udført med antistatiske gulve.

Der er 2 porte i stueplan for vareadgang. Den ene port har en alarmeret og sikret intern sluse, som fragtmænd sikkert kan levere varer i, f. eks. om natten. Portene er 2,65 m brede og 2,5 m høje.

Fra stuen fører flot en trappe op til en gangbro, der betjener begge sider af 1. salen. Der er elevator til alle etager.

1. salen er brugt til flotte mødelokaler i forskellige størrelser, storrumskontorer/callcenter og separate kontorer i forskellige størrelser. Der er i vid udstrækning anvendt rumhøje glasvægge bl.a. mod atriummet, hvilket giver en lys bygning.

Indvendigt er mange vægge rå og ubehandlede betonvægge, der giver et specielt udtryk, men som let kan males hvide, hvis det ønskes. 

Gulvene er i stuen, dels belagt med tæpper, dels er det flotte polerede betongulve. På 1. sal er gulvene belagt med moderne tæpper.

Der er 2 sektioner med bad og 9 toiletter, herunder handicaptoilet. Kantinekøkkenet er monteret med fedtudskiller.

Der er automatisk styring af udluftning via vinduer. Indvendig sol- og støjafskærmning findes ved storrumskontoret på 1. sal.

Opvarmningen er et centralvarmeanlæg med hele 3 naturgasfyr. De to af fyrene er back up for at sikre at varmeanlægget ikke går ned.

I stueetagen findes plads til installering af en Logimat, alternativt kan gulvet retableres.

Bygningen fremstår velholdt og meget velpasset. 

Det er sjældent, at man finder så præsentable omgivelser til kontor, lager og produktion, men her er flot både ude og inde.

Nyd en virkelig god beliggenhed kun 3 min. fra motorvejen og 1,1 km fra bus til S-tog og tog mm.

I det fremadstormende kvarter finder du bl.a. Greif, IGOS, Mega House, Dansk Returemballage, GSV, Albe Emballage, Philips Danmark, Nørrebro Bryghus m. fl.

Grundens store størrelse på 21.412 m² giver mulighed for at tilbygge efter behov, f. eks. en lagerhal mm. på op til ca. 5.365 m² hal mm. i 8,5 m højde, forudsat den kan placeres indenfor byggelinjerne. Bebyggelsesgraden udgør 40 % i maksimalt 8,5 m højde.

Området må anvendes til industri- værkstedsvirksomhed, entreprenør- og oplagsvirksomhed, engroshandel samt forretningsvirksomhed, der har tilknytning til de pågældende erhverv, eller som efter kommunalbestyrelsens skøn naturligt finder plads i området.

Forslag til anvendelse

Produktion
Værksted
Lager

Økonomi

Pris i kr.
25.000.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
3176 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
21412 m²

Faciliteter

Atrium
Bad
Betongulv
Handicaptoilet
Kantine
Reception
Storrumskontor
Toiletter
Port
Lager
Kontor
+Mere

Teknik

Centralvarmeanlæg
Elevator
Naturgasfyr

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Lager & Produktion / - Jan2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK