SENEST SET
FAVORITTER

Taastrup Hovedgade 59, 2630 Taastrup

Mulighedsrig ejendom i Taastrup

3.750.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Nichlas Schack
Telefon +45 2892 XX XX Se nummer
E-mail xx@lokalbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 30-X0003138Type : Andre typer

I kan lige nu blive de nye ejere af denne mulighedsrige ejendom med 218 m2 erhvervsejendom, som ligger i Taastrup.

Her er det oplagt at kombinere bolig med erhverv, og noget af ejendommen har da også været brugt som danseskole. I overtager uden lejer og den 150 kvadratmeter store bolig er i fin stand. Planløsningen råder over tre værelser, to stuer, et køkken, et badeværelse samt en anvendelig kælder. I udhuset ligger de gamle danselokaler, som I kan benytte til lige det, I har lyst til. Velkommen til.

I kan se frem til en lys og indbydende indretning, hvor særligt de to stuer en suite bliver familiens samlingspunkter. De ligger begge i stueetagen, hvor I også finder det funktionelle køkken. I finder I alt tre gode værelser, hvoraf et af dem ligger i stueplan, mens de resterende to befinder sig på førstesalen. Størrelserne heroppe er meget anvendelige, og I kan med fordel dele det største i to, hvis I ønsker flere værelser. Badeværelset har en stor bruseniche samt mulighed for at installere en vaskemaskine.

I kan i det gule og super anvendelige udhus finde jer til rette med et liberalt erhverv af eget valg. Planløsningen byder på et stort disponibelt rum, to toiletter foruden tre disponible rum i varierende størrelser.

I bosætter jer i skønne Taastrup, som er en by med mange tilbud og muligheder. Der går offentlig transport i form af S-tog direkte til København, og I kan tilmed gå til stationen på få minutter. Der er også skole og daginstitutioner inden for gåafstand, ligesom I også får indkøb meget tæt på.

Forslag til anvendelse

Liberalt erhverv

Økonomi

Pris i kr.
3.750.000,-
Pris pr. m² kr.
25.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
4.158,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
28,-

Lokalet

Etage areal
150 m²
Sekundært areal
308 m²
Grund areal
961 m²

Faciliteter

Badeværelse
Kælder
Toiletter
Køkken

Teknik

Vaskemaskine

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere