SENEST SET
FAVORITTER

Malervej 6, 2630 Taastrup

Alsidig erhvervsejendom på en velproportioneret grund.

6.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5535 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 469007243Type : Andre typer

2 separate bygninger, bygning 1 kan anvendes som bolig/kontor. Herudover isoleret lagerbygning på 460 m².

Malervej 6 præsenterer en alsidig erhvervsejendom, opført i mursten og tegl, med en samlet størrelse på 622 m², fordelt på to bygninger. Ejendommen er opdelt i en bolig på 162 m² og et lager på imponerende 460 m², hvilket hviler på en velproportioneret grund på 1.925 m².

Lagerbygningen er i god stand og opvarmes effektivt med et gasfyr. Der er også mulighed for tilslutning til fjernvarme. Lageret, med en loftshøjde på 5,85 meter ved spær, er udstyret med en ny port fra slutningen af 2023, som måler ca. 2,5 meter. Hallen har troldtekte lofter, er isoleret og inkluderer faciliteter som toiletter, bad og køkken, som dog kræver renovering. Bygningen rummer et fuldt sikringsrum/lokale, som er designet til at sikre værdifulde varer. Hertil er der et indskudt dæk, der bruges som kontor, men det skal bemærkes, at det ikke er godkendt. Lageret er tilgængeligt for store lastbiler.

Den registrerede bolig har en planløsning, der minder meget om et enfamilieshus, dog bruges den i øjeblikket som kontor. Boligen har gennemgået en større renovering fra starten af 2021, og er indrettet med to badeværelser med gulvvarme, hvoraf det ene ved entreen står som nyt, samt et køkken og bryggers. Køkkenet har en Quooker vandhane installeret. LED-belysning er desuden implementeret for at sikre energieffektivitet og optimal belysning.

Udvendigt er der et nyanlagt græsområde med en robotplæneklipper og en terrasse. Ejendommen har et skur til ekstra opbevaringsplads, og kameraovervågning er installeret ved begge bygninger, hvilket har bidraget til nul indbrud siden installationen. Parkeringsfaciliteter er tilgængelige for medarbejdere på matriklen, og der er også mulighed for gæsteparkering langs den tilstødende vej.

Forslag til anvendelse

Lagerbygning

Økonomi

Pris i kr.
6.995.000,-
Pris pr. m² kr.
11.246,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
622 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1925 m²

Faciliteter

Bad
Gæsteparkering
Parkeringsfaciliteter
Terrasse
Toiletter
Port
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Fjernvarme
Gasfyr
Gulvvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere