SENEST SET
FAVORITTER

Gammel Klausdalsbrovej 467, 2730 Herlev

Bolig plus 3 lejemål

7.250.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@minbolighandel.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: KB337EBType : Andre typer

Moderne etplansvilla og plads til drømmen om erhverv

I skal til Hjortespring for at sætte punktum for boligjagten - og her er tale om en attraktiv bydel i Storkøbenhavn, for det er et trygt område med kort vej til skøn natur, mens I samtidig kan fange S-toget med retning direkte mod storbylivet. Her, nærmere bestemt på Gammel Klausdalsbrovej 467, kan I nu overtage en særlig ejendom fuld af muligheder, så kom med på en rundtur og lad os dykke ned i dem!

I overtager nøglerne til den fulde pakke med både bolig og erhverv. Jeres familieliv kan foldes ud i de dejlige rammer af en moderne etplansvilla fra 2014, mens jeres drøm om selvstændigt erhverv kan få plads i den tilhørende erhvervsbygning ud mod vejen. Sælger driver i dag catering-forretning i den del af lokalerne med køkkenudstyr og kølerum, mens nabolokalerne er lejet ud til en frisør - en lejeaftale, som I overtager. Bag de to butikslokaler finder I desuden en separat afdeling med eget køkken og bad, og denne del giver jer mulighed for såvel liberalt erhverv som udlejning. I skal altså blot tage de kreative briller på og give liv til drømmene om alt fra klinik til kontor eller noget helt tredje.

Erhvervsbygningen med butikslokalerne orienterer sig perfekt mod vejen, hvor store vinduespartier sørger for synlighed for de mange forbipasserende, som desuden kan parkere lige foran. Etplansvillaen, hvor I får hjemme, ligger derimod i ugenerede rammer tilbagetrukket på grunden, og her står den med lys murstensfacade og mørke vinduesrammer. Det her er et hjem til jer, som drømmer om en lys, moderne bolig med komfort og minimal vedligeholdelse.

De 138 m2 fordeler sig over ét plan, der giver god plads til eksempelvis børnefamilien. I får bl.a. en entré, et bryggers, to badeværelser og tre fine værelser - og så bindes hele hjemmet sammen af det store, åbne leverum, der sætter den perfekte kulisse for familielivet og hverdagens hyggestunder. I kan vende dagen over køkkenøen, I får plads til at samle hele familien omkring et langbord i alrummet, og I kan slappe af i sofaen med udsigt til sol i haven. De mange brede vinduer giver frit udsyn til haven, så I lokkes hurtigt ud på den 70 m2 store skiferterrasse, når solen skinner.

Prikken over i'et er uden tvivl beliggenheden, der er som skræddersyet til børnefamilien. I bosætter jer i et roligt kvarter tæt på alt fra Hareskoven til flere skoler og daginstitutioner samt en verden af fritidsaktiviteter; her er både svømme- og sportshal, golfbane, skøjtearena og meget mere. I bor desuden få skridt fra Hjortespring Centret, der undergår en forvandling, så nye butikker og indkøbsmuligheder vil skyde op.

Så hvorfor skal I købe netop denne ejendom? Fordi I her får en moderne etplansvilla, en erhvervsbygning fuld af muligheder og en attraktiv adresse i Hjortespring.

Forslag til anvendelse

Catering

Økonomi

Pris i kr.
7.250.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
305.000,-
Pris pr. m² kr.
22.171,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
933,-
Årlige driftsudgifter kr.
44.460,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
136,-

Lokalet

Etage areal
327 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1080 m²

Faciliteter

Bad
Køkken
Kontor

Teknik

Kølerum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere