SENEST SET
FAVORITTER

Søborg Hovedgade 14, 2870 Dyssegård

Unik lejlighed på Søborg Hovedgade med erhverv

1.675.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7733 XX XX Se nummer
E-mail xx@mailreal.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 901ER305Type : Andre typer

 

Alsidigheden gør denne toværelses lejlighed med tilhørende erhverv til et unikt boligemne. I dag er lejligheden indrettet med et butikslokale og en lille, hyggelig lejlighed, så alle muligheder er åbne. Samtidig hører adressen til de bedste og mest centrale på Søborg Hovedgade, og mens bylivet ligger lige uden for døren, har du også kun et par hundrede meter til Utterslev Mose.

Der er fuld kælder under erhvervsdelen, såfremt man ønsker at benytte den del anderledes. Allerede i dag kan boligen bryste sig af en glimrende indretning, hvor en stor hems forøger pladsen ganske markant. Dermed får du en separat soveafdeling, mens leverummet byder på køkken og stue i ét.

Selve køkkenet er ikke kun dimensioneret til frokoster eller en hurtig mellemmad, men giver derimod plads til reel madlavning. Du har forbindelse til lejligheden via en lille baggang, og lige ved indgangspartiet finder du boligens badeværelse, som ud over at være pænt også er indrettet med separat bruseniche.

Den tilbagetrukne del af lejligheden ligger lidt højere end terrænet, mens det vejvendte rum har umiddelbar forbindelse til hovedgaden. Her træder du direkte ud i byrummet, hvor du straks får øjenkontakt med fornødenhederne, der er praktisk samlet netop her. Alligevel får bylivet kamp til stregen - ikke mindst af den hyggelige fælleshave, der udgør en grøn gevinst på indersiden af karréen. Men særligt er det Utterslev Mose, som giver dig et fantastisk naturområde lige i nabolaget. Du behøver ikke engang trække i løbeskoene, for kun 250 meter fra adressen træder du ind i det grønne naturområde.

En unik, alsidig lejlighed på en meget eftertragtet adresse.
OBS - Kun 26m2 er godkendt til boligareal

Økonomi

Pris i kr.
1.675.000,-
Pris pr. m² kr.
32.212,-
Årlige driftsudgifter kr.
43.372,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
834,-

Lokalet

Etage areal
52 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Badeværelse
Frokost
Kælder
Madlavning
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere