SENEST SET
FAVORITTER

Ravnsletvej 28, 2740 Skovlunde

Forretningsejendom i udbygget område

2.200.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 27801002Type : Detailhandel/butik

Mange alternative muligheder. Kan opdeles i flere mindre forretningslejemål. Overtages i tom stand

Området:
Ejendommen er en beliggende i et fuldt udbygget bolig- og erhvervsområde fra slut 50érne og først i 60érne. I området foregår der p.t. en større transformering, således at flere bestående boliger totalt ombygges eller helt fjernes, hvorefter der opføres nye og moderne boliger.
Grunden:
Grundarealet foran bygningen er asfalteret og anvendes primært til kunde- og personaleparkering. På bygningens bagside og gavl er grundarealet primært belagt med perlegrus. I skel mod naboejendommen er opført et plankeværk, således at der dannes et lukket gårdareal til oplag m.v. Foran bygningerne er asfalteringen ført helt ud til fortovskant, således at forretninger har fuld synlighed.

Bygningen:
Ejendommen er placeret på hjørnet af Ravnsletvej og Nissedalen. Den samlede bygning fremstår af et pizzaria, en frisørsalon (denne del er ikke til salg) og en cykelforretning, som hermed udbydes til salg. Selv om bygningerne er sammenbygget er de to selvstændige enheder og har forskellige ejere.
Bygningen er opført i 1962 af gule teglsten og en tagkonstruktion med ensidig fald, belagt med tagpap. Bygningens facade er opbygget som 4 facadepartier bestående af indgangsdør og stort udstillingsvindue pr fag. Herved er det muligt at opdele forretningen i flere lejemål. Lokalerne er p.t. slået sammen således at bygningen fremstår som én enhed og anvendes til cykelforretning med tilhørende værksted, lager samt personalefaciliteter, bestående af ældre toilet og ældre the køkken. I gården er opført 2 halvtage, som anvendes til oplag m.v.
Udvendig fremstår bygningen, efter sin alder, i en almindelig god stand, men indvendig må forventes at der skal foretages en opdatering af lokalerne i forbindelse med en ny anvendelse.
Den nuværende cykelforretning fraflytter ejendommen i forbindelse med overtagelsesdagen, således at køber får fuld råderet over ejendommen.Forslag til anvendelse

Cykelforretning
Frisørsalon

Økonomi

Pris i kr.
2.200.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
160 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
590 m²

Faciliteter

Facadeparti
Toilet
Gårdareal
Personaleparkering
Teglsten
+Mere

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Detailhandel/butik / - Apr2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK