SENEST SET
FAVORITTER

Branebjerg 28, 5471 Søndersø

Værkstedsejendom med bolig og kontor

2.250.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6611 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 9670000187Type : Andre typer

Mange anvendelsesmuligheder

danbolig Erhverv Odense kan nu tilbyde denne alsidige ejendom beliggende i Gamby på Nordfyn, blot 30 minutters kørsel fra Odense. Nærmeste by med indkøbsmulighed er Veflinge, som ligger blot få kilometer fra ejendommen. Derudover vil der være indkøbsmuligheder i byerne Brenderup, Morud, Særslev og Bogense, der alle ligger inden for kort afstand. Fra ejendommen er man også hurtigt på motorvejen, således man nemt kommer til enten trekantsområdet eller mod Odense.
 
Ejendommen har i mange år været anvendt til snedkerværksted med tilhørende kontor og bolig for ejeren af ejendommen. I dag er boligen og kontoret udlejet separat, mens værkstedet er ledigt til købers disposition. Efter nærmere aftale kan både bolig og kontor også være ledigt til købers disposition.
 
Boligen er på hele 332 m² fordelt med 232 m² i stueplan og 100 m² på førstesal. Indretningen er med flere store stuer, stort køkken-alrum og adskillige værelser. Ejendommen fremstår i god stand. Mellem huset og vejen ligger græsplæne som grænser ned til lille bæk.
 
Den resterende del af ejendommen ligger bag ved boligen og ligger som en 3-længet bygning med gårdsplads mellem bygningerne. Bygningen består dels af garager, kontor og værksted. 
 
Der er 2 garager, hvoraf den ene nemt vil kunne anvendes til erhvervsformål, idet den er beliggende i direkte forbindelse til værksteds-/lagerdelen. Den anden garage ligger i den anden ende af bygningen og vil naturligt blive brugt som garage/opbevaring i forbindelse med boligen. Ved siden af den anden garage ligger ejendommens kontor (pt. udlejet), som har egen indgang fra siden af bygningen. Denne del indeholder stue, værelse, køkken og toilet og bad. 
 
Værkstedsdelen består af flere sammenhængende rum, hvoraf det største rum er ca. 180 m². I direkte forbindelse til værkstedsdelen ligger separat koldlager, hvor der er adgang til loftet over en del af værkstedet. Dette loft er anvendeligt til opbevaring(lager), men fremgår ikke på BBR.
 
Rundt om ejendommen er der plads til oplag og parkering, ligesom der er mulighed for at køre rundt om ejendommen.
 
Kontakt danbolig Erhverv på 66112233 eller erhverv.odense@danbolig.dk for en fremvisning og yderligere information.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
2.250.000,-
Pris pr. m² kr.
2.239,-
Årlige driftsudgifter kr.
107.951,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
107,-

Lokalet

Etage areal
1005 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5814 m²

Faciliteter

Bad
Garage
Toilet
Koldlager
Parkering
Gårdsplads
Køkken
Lager
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere