SENEST SET
FAVORITTER

Bredgade 14, 5450 Otterup

Ejendom med butik og lejlighed midt i Otterup

1.895.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6312 XX XX Se nummer
E-mail xx@engelvoelkers.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 917S6009Type : Andre typer

Engel & Völkers udbyder ejendom med butik og lejlighed midt i Otterup

Ejendommen er beliggende på Bredgade, der er en af Otterups handelsgader, hvorfor beliggenheden er ideel til at udleve drømmen om egen butik. Fra adressen har du også kort afstand til indkøb, daginstitution og skole, så hverdagens logistik let går op i en højere enhed. Med bilen tager det cirka 20 minutter til centrum af Odense.

Vi udbyder denne ejendom, der på bedste vis kombinerer muligheden for at drive selvstændigt erhverv med et privat beboelsesareal. Stueplan omfatter en butik, mens lejligheden folder sig ud på første og anden sal. Den fordelagtige beliggenhed midt i Otterup er ligeledes værd at bemærke.

Butikkens åbne planløsning er optimal til at udstille blomster, tøj, sko eller hvad end, du ønsker at sælge ? mulighederne er mange. Betragtelige glaspartier ud mod gaden sikrer endvidere en indbydende atmosfære, hvor kunderne kan se hvad der sker, når de går forbi. Her er ydermere et toilet og et mindre rum.

Selve lejligheden består af opholdsmiljø på førstesalen, og her får du glæde af en rummelig stue samt udgang til en terrasse. Dertil kommer endnu en stue, samt tosidet køkken der fremstår funktionelt. Etagen afrundes af et gæstetoilet, mens værelsesafdelingen findes på anden sal.

På 2. sal er der gode værelser samt et badeværelse med en bruseniche. Til ejendommen hører desuden en garage på 47 m² og en lille have.

Økonomi

Pris i kr.
1.895.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
19.052,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
72,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
264 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
520 m²

Faciliteter

Badeværelse
Garage
Glasparti
Gæstetoilet
Terrasse
Køkken
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK