SENEST SET
FAVORITTER

Langeskov Centret 25, 5550 Langeskov

Stor butik i Langeskov Centret

1.850.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6312 XX XX Se nummer
E-mail xx@engelvoelkers.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 917S5830Type : Detailhandel/butik

 

Stor butik i Langeskov til detailhandelsformål - herunder dagligvarer. Butikken er beliggende som en del af Langeskov Centret og er synlig for den nyligt etablerede Langeskov Station med tog direkte til/fra København.

Langeskov Centret er med overdækkede gangarealer og indeholder et bredt udvalg af butikker herunder fx. SuperBrugsen, dame- og herretøjsbutikker, skoforretning, bank, ejendomsmægler, optiker, boghandel, sportsforretning, spisesteder og frisører. I forbindelse med centret ligger blandt andet byens apotek, læge og bibliotek ligesom både Netto og Rema1000 ligger tæt ved centret. Centret råder over masser af parkeringspladser.

Overfor Langeskov Centret ligger Langskov station med time drift mod både København og Odense. Ifølge Langeskov Handelsstands- og centerforening er der meget mere liv i Langeskov Centret efter etableringen af tog-stationen.

Butikken er beliggende lige ved den ene af centrets indgange. Nærværende butik er den første i centret fra denne side af centret, og der vil derfor være gode skiltemuligheder udvendigt mod både facaden og mod parkeringspladsen bag ejendommen, som vender ned mod stationen.

Butikken er opdelt med ca. 2/3 butiksareal med store vinduespartier og direkte adgang til centret og ca. 1/3 til lager og baglokaler. I butiksarealet forefindes et par mindre rum opført med lette vægge, således de er nemme at inddrage til butiksformål. Lagerdelen entreres via fælles varegård og indeholder ud over et decideret lager også flere mindre rum inkl. køle- og fryserum som har været anvendt til slagter/delikatesse. Endvidere personalekøkken og 2 kontorer.

I kælderen på 341 m² forefindes dame- og herreomklædning med toiletter og 2 separate baderum samt flere gode opbevaringsrum. Adgang til kælderen sker via indvendig trappe.

Forslag til anvendelse

Frisør
Boghandel
Apotek
Butikker
Butik

Økonomi

Pris i kr.
1.850.000,-
Pris pr. m² kr.
1.302,-
Årlige driftsudgifter kr.
185.565,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
131,-

Lokalet

Etage areal
1421 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1421 m²

Faciliteter

Baderum
Fryserum
Opbevaringsrum
Parkeringsplads
Toiletter
Lager
Kontor

Teknik

Køl

MARKEDSINDEX

FYN / Detailhandel/butik / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere