SENEST SET
FAVORITTER

Strandgade 1, 5600 Faaborg

Charmerende ejendom

1.475.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3050 XX XX Se nummer
E-mail xx@minbolighandel.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: E213Type : Hotel & Restaurant

I hjertet af Faaborg indrettet til restaurant

Lige i hjertet af Faaborg, finder du denne fantastiske perle, opført på markant hjørnegrund, opført i 2½ plan i sten, pudset og gulmalet med hvide Dannebrogsvinduer. I ejendommen ligger Restaurant Trekroner.
Bygning blev opført i 1686 og er dermed en af Faaborgs ældste bygninger. Bygningen har tidligere været ejet af brændevinsbrændere og skippere, og ligger direkte op til byens torv, med brostensbelagt smal gade lige ned til havnen.
Bygningen: Restaurant Trekroner indeholder b.la. indgangsparti, i stueplan 2 restaurationslokaler, med plads til 75 gæster, bar, mellemgang med trappe til 1.sal ? stort, moderne, komplet, godkendt og funktionsdygtigt restaurationskøkken med kølerum. Dame og herretoilet. Trappen til 1. sal fører op til mellemgang med toiletter, administrationskontor og ?Faaborgstuen? hvor velkomstdrink, velskænket fadøl eller menuen kan indtages. Faaborgstuen bruges også til møder og selskaber.
Når du træder ind i Restaurant Trekroner, kommer du tæt på Faaborgs sjæl. I mere end 200 år har faaborgensere og andet godtfolk sat hinanden stævne på byens ældste værts- og spisehus. Sælges med alt inventar.

Forslag til anvendelse

Restaurant
Bar

Økonomi

Pris i kr.
1.475.000,-
Pris pr. m² kr.
5.630,-
Årlige driftsudgifter kr.
23.478,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
90,-

Lokalet

Etage areal
262 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
146 m²

Faciliteter

Indgangsparti
Toiletter

Teknik

Kølerum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere