SENEST SET
FAVORITTER

Albanivej 40, 5792 Årslev

Flot og præsentabel butiks- og boligejendom med stor

1.950.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6611 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 96700005126Type : Andre typer

danbolig Erhverv Odense udbyder: Flot og præsentabel butiks- og boligejendom med stor eksponering

danbolig Erhverv Odense udbyder flot butiks- og boligejendom, beliggende centralt i Nr. Lyndelse, lige på "hovedgaden" og færdselsåren gennem byen, som også er landevejen mod Faaborg, og heraf foranlediget stor eksponering og stort antal potentielle kunder. 
 
Ejendommen fremstår præsentabel og med nem adgang til parkering foran butikken, hvilket sikrer både synlighed og tilgængelighed. Nr. Lyndelse kendes som en populær "forstad" til Odense, et sundt og godt nærmiljø med indkøbsmuligheder, et rigt foreningsliv, skoler og institutioner, og en yderst gunstig placering tæt på motorvejen.
 
Ejendommen har tidligere lagt lokaler til Nr. Lyndelse Bageri, som lukkede sidste år, og nye ejere kan starte deres nye erhvervseventyr lige her! Der har været bageri på adressen i mere end 70 år, de seneste 17 år har nuværende ejer haft sin gang i bageriet - men det store erhvervsreal giver mulighed for mange alsidige brancher og udnyttelsesmuligheder. 
 
Ejendommen indeholder flot butikslokale, kontor og personalerum, badeværelse, stort lyst og rummeligt produktionslokale med enkelte maskiner, samt ovne, kølerum, lagerplads etc. som med nogle opdateringer kan anvendes til forskellige erhverv, om det være sig bageri eller anden produktion af mad, catering, fastfood eller lign. Der er bl.a. med let adgang for varelevering via alu-port i den bageste del af ejendommen.
 
Boligen på 1.sal, har egen indgang og er adskilt fra erhvervsdelen, hvilket gør opdeling, udlejning og forskellig anvendelse let tilgængelig. Boligdelen tæller dejligt lyst og åbent køkken alrum og stue i et, 3 gode værelser, badeværelse, og fra soveværelset adgang til tagterrasse/altan. Boligen er gennemgribende renoveret i 2007-2008.
 
Til ejendommen hører desuden stor garage med bred port, overkommeligt haveanlæg primært udlagt med græs. Foran ejendommen er der, som tidligere nævnt, gode parkeringsforhold, belagt med asfalt. Der er fin adskillelse mellem bolig og erhverv, hvis man ønsker at udleje en eller begge enheder for sig.
 
Ejendommen kan både købes og lejes, efter nærmere aftale.
 
Vil du høre mere om denne spændende og alsidige ejendom, vil du bestille en fremvisning, er du nysgerrig eller mangler du yderligere oplysninger - så kontakt danbolig Erhverv Odense på 66112233, eller mail os på odense.erhverv@danbolig.dk

Forslag til anvendelse

Bageri

Økonomi

Pris i kr.
1.950.000,-
Pris pr. m² kr.
5.620,-
Årlige driftsudgifter kr.
31.842,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
92,-

Lokalet

Etage areal
347 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1058 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Garage
Adgang til parkering
Haveanlæg
Parkering
Port
Køkken
Kontor

Teknik

Kølerum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere