SENEST SET
FAVORITTER

Tarupvej 2, 5750 Ringe

Fantastisk stuehus, stort værksted, plads til heste

3.595.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 63 12 XX XX Se nummer
E-mail xx@homeerhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 917S5631Type : Andre typer

Blandet bolig og erhverv - stort værksted og plads til heste

Er drømmen eget værksted, plads til heste, stort stuehus og skønne omgivelser - så har man muligheden nu.

Det er med stor fornøjelse, at vi udbyder denne spændende og markante Liebhaverbolig i Ringe, som byder på det hele og der er masser af plads og muligheder.

Hovedhuset er oprindelig opført i 1867 og fremstår i flot og indbydende stand - her er ikke mindre end 337 m² beboelse fordelt på to plan og byder i stueetagen på en stor sitting hall med brændeovn, pænt gæstebadeværelse, stort landkøkken med dejlig spiseplads og kig til grunden, ikke mindre end tre fantastiske stuer samt en hyggelig
herrestue. Fra baggang/bryggers er der trappeløb til 1. sal hvor der er store og lyse værelser, mellemgang med skabe, soveværelse samt stort badeværelse... skal opleves for rette bedømmelse.

Udover det fantastiske hovedhus, så har man i den ene længebygning indrettet og godkendt en stor lejlighed på 126 m² fordelt på to plan - denne er i dag udlejet til et familiemedlem og bliver tom ved overtagelse, men lige klar til brug for en ny ejer til udlejning, eller hvis man har et ønske om at bo flere generationer sammen på ejendommen.

Værkstedsbygningen er i dag indrettet til autoværksted - helt perfekt med hejseport, betongulv og stålspær samt kantineforhold, badeværelse og stort kontorafsnit - alt lige klar til brug, men det kræver selvsyn at se alle mulighederne. Til denne del af bygningen er der tillige depotrum til reservedele m.v., så nu er der mulighed for at
udleve drømmen om egen virksomhed - rammerne er bestemt i top!

Til ejendommen er der tillige andre sidebygninger samt en mindre "staldbygning", hvor ejer i dag har plads til et par heste.

Udvendigt er der skønt haveanlæg, flere skønne terrasser samt indhegnet mindre fold. Alle herlighederne er beliggende på en i alt 20.130 m² grund.

Dette er en ejendom, som absolut kræver selvsyn for at se alle de muligheder, der findes her - rammerne er der og fremstår generelt i meget meget fin stand.

Forslag til anvendelse

Autoværksted
Værksted
Bolig

Økonomi

Pris i kr.
3.595.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
115.761,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
74,-

Lokalet

Etage areal
1571 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
20130 m²

Faciliteter

Badeværelse
Betongulv
Brændeovn
Depotrum
Haveanlæg
Hall
Kantineforhold
Værksted
Depotrum
+Mere

Teknik

Hejseport

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere