SENEST SET
FAVORITTER

Søndergade 8, 5620 Glamsbjerg

Undervisning/kontor/butik

2.750.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6613 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 27750Type : Kontor

Undervisning/kontor/butik - attraktiv beliggenhed

Den tidligere filial for Nordea i Glamsbjerg udbydes nu til salg.

Ejendommen har senest efter en gennemgribende renovering været udlejet til Lærdansk til undervisningsbrug, men er nu ledig til ny bruger eller til udvikling.

Ejendommen er beliggende i hovedgaden tæt på Glamsbjerg Hotel, friluftsbadet og biblioteket. Ejendommen er en af de første butiksejendomme på hovedgaden, og ligger i den attraktive del af hovedgaden i Glamsbjerg.

Bygningen er opført i 1927 i røde mursten og med tegltag. Ejendommen ligger i skel mod hovedgaden og bagtil er der befæstet p-plads med mange p-pladser.

Ejendommen indeholder et erhvervslejemål på i alt 865 m² fordelt på kælder, stueplan, 1. og 2. sal samt 3. sal. Ejendommen indeholder desuden en udlejet bolig. Den årlige leje udgør kr. 27.986,04.

Lokalerne som har været benyttet af Lærdansk er indrettet med ankomstområde, kontorlokaler i forskellig størrelse samt undervisningslokaler, i alt 238 m² i stueplan. Via indvendig trappe er der både adgang til kælder og 1. og 2. sal. Kælderen på 256 m² er indrettet med arkiv- og depotrum. 1. og 2. sal på 332 m² indeholder undervisningslokaler og personalerum. Endvidere er der et areal på ca. 39 m² beliggende på 3. sal, som p.t. er indrettet som en selvstændig bolig, men som træner til en kærlig hånd. Erhvervsdelen kan eventuelt ombygges til boligformål, men dette kræver godkendelse fra Assens Kommune.

Det er ligeledes muligt at leje ejendommen.

Forslag til anvendelse

Undervisning
Kontor

Økonomi

Pris i kr.
2.750.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
47.815,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
73,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
651 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1235 m²

Faciliteter

Arkiv
Kælder
P-plads
Tegltag
Kontor
+Mere

MARKEDSINDEX

FYN / Kontor / - Jun2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere