SENEST SET
FAVORITTER

Fåborgvej 10, 5610 Assens

Fåborgvej 10 i Assens - en unik kombination af bolig og

1.975.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7199 XX XX Se nummer
E-mail xx@augustinuserhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 25410000667Type : Andre typer

Beliggende på 7996 m2 grund

Lad os starte med at udforske boligen, som rummer 150 velindrettede kvadratmeter - her får du rum til både at leve, arbejde og nyde livet. Boligdelen af ejendommen består af 4 rumlighede og alsidige værelser, der indbyder til familieliv, udfoldelse og afslapning.
 
Foruden den hyggelige bolig, finder du en imponerende stålhal på hele 270 m², som er det oplagte værksted, lager eller måske produktion. Mulighederne er mange, og her kan drømmen om en selvstændig virksomhed let blive til virkelighed.
 
Til de bilglade eller håndværksmæssige sjæle er der yderligere en rummelig garage på 168 m². Dette er den perfekte løsning til opbevaring af for eksempel biler, maskiner eller andet udstyr der kræver mere plads og beskyttelse.
 
Et sandt højdepunkt er det store væksthus på 600 m² som fuldender denne ejendoms profilstærke karakter. Om du er en engageret gartner, en innovativ entreprenør eller blot leder efter plads til at dyrke din hobby, er dette væksthus besvaret på dine drømme.
 
Grunden er majoriteten udlagt med velholdt græs og smukke anlagte beplantninger, som tilføjer ejendommen en fredfyldt atmosfære hvor naturen kan nydes i fulde drag. Den frodige have skaber et idyllisk uderum, hvor afslapning og aktiviteter kan forenes.
 
Beliggenheden er ideel, med kun ca. 2 km til Assens centrum, hvor byens mange tilbud let kan benyttes. Dagligdagens faciliteter som indkøb, skoler og offentlig transport er alle inden for behagelig rækkevidde, hvilket gør Fåborgvej 10 til en praktisk placeret base for familielivet.
 
Ejendommen er en sand oase for den med visioner og behov for plads. De mange anvendelsesmuligheder gør den egnet til en mangfoldighed af projekter - kun fantasien sætter grænser. Uanset om du ønsker at etablere dit eget firma, investere i en unik bolig med flere funktioner, eller blot er på jagt efter et sted med ekstraordinær plads til hobby og opbevaring, så er denne ejendom værd at betragte.
 
Lad Fåborgvej 10 blive rammen om dit næste kapitel i livet - et sted hvor hjem og erhverv kan væves sammen til en helhed, og hvor rummene er skabt for at realisere dine drømme og projekter. Dette er en ejendom, der skal opleves - kom og bliv inspireret!

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Pris i kr.
1.975.000,-
Pris pr. m² kr.
1.662,-
Årlige driftsudgifter kr.
21.797,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
18,-

Lokalet

Etage areal
1188 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
7976 m²

Faciliteter

Garage
Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere