SENEST SET
FAVORITTER

Ebberupvej 67, 5631 Ebberup

Ebberupvej 67, en markant og historiefyldt ejendom, der

1.675.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7199 XX XX Se nummer
E-mail xx@augustinuserhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 25410000580Type : Andre typer

Ejendommen har mange muligheder

**Introduktion**
Velkommen til Ebberupvej 67 i det naturskønne Ebberup, hvor en unik og alsidig ejendom udfolder sig med et væld af anvendelsesmuligheder. Med en generøs grund på hele 1953 m² og en imponerende ejendomsstørrelse på 1020 m², byder denne adresse på rum og rammer for både det private familieidyl og det ambitiøse erhvervseventyr.
 
**Ejendommens Højdepunkter** **Rummelig Beboelse**: 
Hjemmets hjerte udgøres af en generøs bolig på 151 m², hvor familieliv kan udfolde sig med masser af plads for alle. Du kan indrette dig med komfort og hygge for øje og nyde den lette adgang til ejendommens øvrige faciliteter.
 
**Potentiale på Første Sal**: 
Øverst i ejendommen tegner der sig en mulighed for at indrette en stor og luftig lejlighed. Med lidt vision og håndværksmæssig indsats kan denne etage forvandles til et drømmeboligareal eller en attraktiv udlejningslejlighed.
 
**800 m² Anvendelige Lokaler**: 
Den resterende del af ejendomsarealet udgøres af 800 m², der med sine fine, rummelige lokaler åbner døren for et væld af erhvervsdrømme. Uanset om du ser for dig et galleri, boutique kontorfællesskab, værksted eller noget helt femte, vil disse flotte rammer kunne indfri dine ønsker.
 
**Ubegrænsede Anvendelsesmuligheder**: 
Med en sådan størrelse og diversitet er ejendommens anvendelsesmuligheder næsten ubegrænsede. Foreningen af privat og erhverv er ikke bare mulig, men direkte oplagt her på Ebberupvej 67, hvor liv og arbejde kan smelte sammen på mest inspirerende vis.
 
**Afslutningserklæring**
Ebberupvej 67 er en ejendom med rum for drømme og potentiale for virkeliggørelse. Her får du den ideelle kombination af bolig og erhverv, plads og hyggelige gemakker, tilstedeværelse og muligheder. Lad os tage dig med på en fremvisning og udforske, hvordan denne ejendom kan blive en vital del af dit næste kapitel. Ebberupvej 67 venter på sin nye visionær – kunne det være dig?

Forslag til anvendelse

Bolig og erhverv

Økonomi

Pris i kr.
1.675.000,-
Pris pr. m² kr.
1.642,-
Årlige driftsudgifter kr.
36.795,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
36,-

Lokalet

Etage areal
1020 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1953 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere