SENEST SET
FAVORITTER

Østergade 51, 5610 Assens

Ejendomsmæglerfirmaet Augustinus Erhverv er engageret som

3.600.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7199 XX XX Se nummer
E-mail xx@augustinuserhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 25410000688Type : Andre typer

1 Erhvervlejemål 3 boliglejemål

Østergade 51, en yderst attraktiv investeringsejendom med en eminent placering i hjertet af Assens. Denne ejendom, som strækker sig over 350 m^2 fordelt på en 949 m^2 stor grund, er en unik mulighed for den investeringsorienterede køber, der ønsker at satse på velbeliggende lejemål i en by i positiv udvikling.
 
Herunder to fuldstændigt renoverede lejligheder på første salen. Disse lejligheder er blevet gennemgribende opdateret for at imødekomme moderne beboers krav til komfort og æstetik. Den delikate afstemning mellem lysindfald og rumfordeling gør dem ideelle som tiltrækkende boligudlejning eller måske som en eksklusiv bybolig for ejeren selv.
 
Derudover tilbyder ejendommen en alsidig lejlighed på førstesalen, som frister med muligheden for enten erhvervs- eller boligbrug. Dette giver en fremragende fleksibilitet, afhængigt af køberens vision og byens behov.
 
Som kronen på værket har vi et 133 m^2 butikslokale. Det er nyrenoveret og præsenterer sig med store facade vinduer, der vender ud mod Østergade – en attraktion i sig selv. Denne perle af en erhvervsenhed kan fungere som en bannerfører for en ny eller eksisterende virksomhed, som ønsker sig en placering i byens travle handelsgade.
 
Beliggenheden er uden tvivl i topklasse. Østergade i Assens er karakteriseret ved sin livlige atmosfære samt nem adgang til byens bekvemmeligheder og charme. Med denne adresse vil der ikke være tvivl om ejendommens potentiale og langsigtede værdi.
 
En investering i Østergade 51 er ikke blot en investering i mursten; det er en investering i fremtiden og i et levende bymiljø, der har meget at tilbyde både lokale og tilflyttere. Med denne ejendoms blanding af charme, placering og alsidige anvendelsesmuligheder, er det en mulighed, der med rette kræver prompte og seriøs overvejelse.
 
Hvis du er på udkig efter en ejendom med solid udlejningshistorik, nyrenoverede lejemål og et butikslokale i førsteklasses stand, så er Østergade 51 i Assens et oplagt valg. Vi inviterer interesserede parter til at tage kontakt og arrangere en fremvisning for at opleve denne investeringsejendom med egne øjne. Lad Østergade 51 være fundamentet for dit næste investeringseventyr

Forslag til anvendelse

Grund

Økonomi

Pris i kr.
3.600.000,-
Pris pr. m² kr.
10.286,-
Årlige driftsudgifter kr.
44.886,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
128,-

Lokalet

Etage areal
350 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
949 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere