Østergade 50, 5610 Assens

Kombineret bolig- og erhvervsejendom

1.950.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 63 21 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 71169-8Type : Andre typer

Ejendommen er en kombineret bolig- og erhvervsejendom beliggende på hovedstrøget i Assens.

Fra stueetagen har der gennem en årrække været drevet radio/tv forretning, senest kombineret med salg af hårde hvidevarer. På 1. sal samt tagetage er der indrettet en større beboelseslejlighed, som p.t. er udlejet.

Stueetagen er indrettet med butik i den forreste del med et regulært butiksareal i forhuset mod Østergade. Butikkens salgsareal anslås at være 200 m². I lejemålets midterste del findes kontor og personalefaciliteter, og den bagerste del er indrettet med lager. Fra lageret er der via indvendig trappe adgang til arkiv/lager på 1. sal. I alt andrager erhvervsdelen 354 m².

Varelevering sker fra ejendommens gårdareal bagtil, hvor der også findes garage samt skur. På gårdarealet er der plads til 2-3 biler.

Der er fra ejendommens passage mellem parkeringsareal og Østergade, separat adgang til ejendommens beboelseslejlighed på 1. sal/tagetagen. Lejligheden andrager 193 m² og er indrettet med entre med adgang til køkken med spiseplads samt til 2 stuer. Endvidere findes spiseafsnit, mindre toilet/bad samt 3 gennemgangsværelser.

Ejendommen er beliggende på det mest aktive handelsstrøg i Assens, og bagtil findes stort offentligt parkeringsområde.

Butikken har været lagt sammen med naboejendommens butiksdel, som har været anvendt til salg af hårde hvidevarer. Sammenlægningen af de 2 butikker er sket efter godkendelse fra myndighederne med betingelse af etablering af brandskydedør mellem de 2 ejendomme. I forbindelse med en handel skal åbningen mellem de 2 ejendommen reetableres. Arealet der før har været anvendt til salg af hårde hvidevarer, medfølger således ikke i handlen.

Standen og indretningen af erhvervsdelen bærer præg af den seneste anvendelse og en køber skal således påregne omkostninger til ny indretning og generel istandsættelse af denne del.

Man får mange m² for pengene, og ejendommen kan erhverves med henblik på egen anvendelse af erhvervsdelen, med supplerende lejeindtægter fra beboelsen, eller som investeringsejendom med henblik på udlejning af såvel erhverv som bolig.

Forslag til anvendelse

Forretning
Lager
Butik
Bolig- og erhvervsejendom
+Mere

Økonomi

Pris i kr.
1.950.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
60.000,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
110,-
Årlige driftsudgifter kr.
45.604,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
83,-

Lokalet

Etage areal
547 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
825 m²

Faciliteter

Køkken
Arkiv
Bad
Garage
Toilet
Gårdareal
Spiseplads
Parkeringsareal
Køkken
Bad
+Mere

Teknik

Tv

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere